Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip New York

U kijkt in New York uw ogen uit

YourTravel stedentrip

TOP 3 hotels New York 

Om uw keuze makkelijk te maken hebben wij voor u 3 hotels geselecteerd waarbij u verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

New York bezoekers die u voor gingen hebben aangegeven dat hun verblijf hier erg aangenaam was en de ligging gunstig. Profiteer van onze ervaring!

Amsterdam Court (2-sterren)

Boek direct:

Ameritania Times Square (3-sterren)

Boek direct:

Empire (4-sterren)

Boek direct:

New York, the big apple.

New York is een stad die bruist en altijd in beweging is. Bezoek tijdens uw stedentrip de bezienswaardigheden in Manhattan shop op Fifth Avenue, woon een wereldberoemde musical bij, proef van de diverse wereldkeukens en trek uw hardloopschoenen aan en go local tijdens een hardloop rondje in Central Park.

Het maakt niet uit of u voor de eerste keer in New York bent of al meerdere malen in the city that never sleeps vertoefde, het verveelt nooit!

Empire State Building

Het Empire State Building, Time Square en het Vrijheidsbeeld kan en mag u uiteraard niet overslaan tijdens een stedentrip naar New York. Wilt u echter de de stad eens op een andere manier bekijken, stapt u dan op de fiets en trapt u door de wijken Queens of Harlem.

Vele skybars

Wanneer de avond valt, verruilt u de grond voor de lucht en geniet van een cocktail in een van de vele skybars, hoog in de wolkenkrabbers.

Of u een grote of een kleine portemonnee heeft, New York is er voor elk budget. Van helicoptervlucht en Broadwayshow tot gratis ferry naar Staten Island. Hoe dan ook New York verveelt nooit!

Stedentrip New York zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip New York aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten