Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Napels

Maak kennis met het echte Italië!

Mix van strand en cultuur

Napels ligt in het zuiden van Italië en is de perfecte stedentrip voor een mix van strand en cultuur. De stad ligt aan de Golf van Napels en kent daarom prachtige stranden aan de Middellandse Zee. Het oude centrum van Napels staat vol met historische gebouwen, paleizen, winkels en heerlijke restaurants. 

Een bezoek aan de Vesuvius Vulkaan mag niet ontbreken. Dit is de enige actieve vulkaan op het vasteland van Europa. Eenmaal boven kun je genieten van het prachtige uitzicht over Napels en omgeving. 

Bekendste bezienswaardigheden

Ook zijn het koninklijke paleis, de Kathedraal van Napels en het Castel Nuovo zeker een paar van de bekendste bezienswaardigheden.

Bovendien kun je vanuit Napels eenvoudig naar Pompeii of de Amalfikust. Een stedentrip naar Napels staat gelijk aan een veelzijdige trip.

Stedentrip Napels zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Napels aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten