Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentip Moskou

Wanneer u een stedentrip naar Moskou maakt, reist u van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Neemt u alleen al het Rode Plein, het centrum van een keur aan bezienswaardigheden.

Stedentrip

Bezoek het Kremlin

Wat dacht u van de sprookjesachtige Basiliuskathedraal? Het ernaast gelegen Kremlin vol indrukwekkende kerken en kathedralen. Als we dan toch bezig zijn, een bezoek aan het GUM warenhuis, eveneens aan het overweldigend grote plein gelegen, niet ontbreken. Te bedenken dat is dit slechts een klein stuk van de stad is. De Russische hoofdstad staat bol van de bezienswaardigheden.

Must do - Metrorit

Maakt u voor u de stad bezoek alvast een keuze welke van de talloze musea die de stad rijk is u gaat bezoeken. Wat u zeker niet mag missen, is een rit met de metro. De ene halte, diep onder de grond, is werkelijk nog fraaier dan de andere. Sommige haltes zijn zelfs voorzien van kroonluchters, anderen tonen u nostlagische mozaïeken met afbeeldingen uit de Sovjet Periode.

Bolsjojtheater

Wenst u een voorstelling in het wereldberoemde Bolsjojtheater bij te wonen? Past u maar op, met zoveel activiteiten in een stedenreis, komt u wellicht nog tijd tekort.

Combineert u Moskou ook eens met Tsarenstad St. Petersburg, een geweldige combinatie.

Stedentrip Moskou zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Moskou aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten