Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Benvenuti a Milano

Milaan is de onbetwiste wereldhoofdstad van de mode en van het zakenleven.

YourTravel Stedentrip

Deze metropool is rijk aan interessante musea, kerken en openbare gebouwen uit heden en verleden. U kunt er uw hart ophalen op cultureel en gastronomisch gebied, of gewoon lekker wat rondslenteren. 

Shop till you drop

De meeste bezoekers beginnen met een bezoek aan die fantastische kathedraal, die sprookjesachtig en wit tegen de felblauwe lucht afsteekt. Lekker uitrusten op het plein voor de Dom, mensen kijken en bekeken worden. Vervolgens naar de beroemde overdekte winkelgalerij Galleria Vittorio Emanuele II, waar u zich vergaapt aan de pracht en praal van vroegere bouwkunsten.

Alleen erdoorheen lopen is al leuk! Daarna kunt u een museum bezoeken, zoals de Pinacoteca di Brera in het Brerapaleis of het Museo Bagatti Valsecchi, voor een overdaad aan meesterwerken. In Milaan kunt u ook het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vincci bewonderen, in de kerk Santa Maria delle Grazie, maar dan dient u wel enkele weken van te voren al te reserveren. Milaan is in de eerste plaats een zakelijke stad, maar dat wil zeker niet zeggen dat u zich hier als toerist niet zult vermaken.

Milaan straalt

Milaan straalt een enorme enrgie uit, de sfeer is er beslist anders dan in zuid-Italië, waar het er allemaal wat relaxter aan toe gaat. In Milaan werkt men keihard, maar maakt men ook veel plezier en wordt er flink gefeest. Er zijn talloze bars, restaurants, nachtclubs en andere uitgaansgelegenheden. De Opera van Milaan, La Scala, moet u beslist een keer gezien hebben, een voorstelling hier behoort tot het cultureel erfgoed van de stad. Het is de geboorteplaats van de Italiaanse opera. Milaan, gewoon een keertje doen.

Stedentrip Milaan zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Milaan aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten