Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Marrakech

Mystiek Marrakech, gelegen in het westen van Marokko is een ware parel in de woestijn.

Stedentrip

Koningssteden

Bovendien is het één van de vier koningssteden, naast Rabat, Fes en Meknes. In deze stad, slentert u door sfeervolle souks, trekt het leven van alledag aan u op het altijd drukke centrale Jeema el-Fna. U voelt zich gegarandeerd een koning in de prachtige paleizen van de stad.

Wanneer in Nederland de bomen kaal beginnen te worden, breekt de perfecte tijd aan om Marrakech te bezoeken. Aangezien het najaar , maar ook in het voorjaar de temperaturen in de Zuid-Marokkaanse stad prettig zijn.

Meet the locals

Kom in contact met de lokale bevolking in de medina. UNESCO zette het niet voor niets in 1985 op de Werelderfgoedlijst. Er slenteren heren in djellaba, lange los vallende gewaden, door de krappe steegjes op weg naar het theehuis. De dames komen bijeen bij de kleine winkeltjes en delen de laatste nieuwtjes met elkaar.

Culinair avontuur

Ga op culinair avontuur en verwen uw smaakpapillen. De onweerstaanbare Marokkaanse keuken geeft u zo veel om van te proeven. Smult u van versbereide couscous zo lekker eet u dit gerecht nergens anders. Enthousiast over de smaken, geuren en kruiden, ga zelf aan de slag tijdens een kookcursus. Een bezoek aan de hammam mag u simpelweg niet overslaan tijdens uw bezoek aan Marrakech. Een grondige schrobbeurt maakt uw stedenbezoek compleet. Op diverse plekken in de stad kunt u terecht voor een behandeling, variërend van luxe spa's tot traditionele volksbadhuizen. De keuze is aan u.

Naast alle prachtige bezienswaardigheden in de stad, is er buiten Marrakech ook genoeg te beleven. Klim op een kameel in de Sahara of aanschouw de zonsopgang over de woestijn vanuit een luchtballon.

Stedentrip Marrakech zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Marrakech aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten