Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Manchester

Manchester

Wie Manchester zegt, zegt voetbal. 

De stad herbergt twee grote voetbalclubs: Manchester City en Manchester United. Een bezoek aan het stadion van Manchester United, Old Trafford, mag uiteraard niet ontbreken. Ook voor de niet voetballiefhebber is er hier voldoende te beleven. Er tevens een museum, een virtual tour, een megastore en The Red Café.

Maar er is veel meer te ontdekken in Manchester dan alleen voetbal. Er zijn zeer veel musea en galeries te vinden. Ook een aanrader is een bezoek aan het oude stadhuis. Vanaf de toren van het gebouw heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Shop til you drop

In Manchester kunt u zeer goed winkelen. De meeste winkels vindt u rond het St. Ann's Square en in de straatjes rond King Street. Hier vindt u veel shops en outletwinkels van top designers zoals Calvin Klein en Louis Vuitton .  

In de stad wonen de meeste studenten van heel Europa en daardoor zijn er zeer veel pubs te vinden. en een gezellig bezoek brengen aan één van de vele pubs. . De studentenpubs bevinden zich voornamelijk in Fallowfield. De grotere clubs en pubs vindt u bij Deansgate en Printworks  Ook zijn er veel prima restaurants. Probeer ook eens een heerlijke curry in een Pakistaans of Indiaas restaurant aan de befaamde “The Curry Mile” in Rusholme.

Stedentrip Manchester zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Manchester aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten