Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Malaga

Stedentrip

Parel van de Costa del Sol 

Een plek waar u op ene moment in het oude centrum van de stad bent en het andere moment over een hippe promenade slentert.

Het kan, in Malaga. Deze stad geeft u de mogelijkheid te genieten van de bezienswaardigheden in het historische gedeelte om uzelf op een ander moment op lekkerste tapas van de Costa del Sol te trakteren.

Malaga, stad van Pablo Picasso

Pablo Picasso, de beroemde Spaanse kunstenaar, werd in Malaga geboren.

Bezoekt u zeker eens zijn geboortehuis en het museum dat aan hem en zijn werken gewijd is. Aan cultuur sowieso geen gebrek. Kijkt u maar eens rond op het Plaza de la Constitución, bezoek het Alcazaba, een Moors fort, of bekijk de imposante kathedralen, Malaga staat bol van de cultuur.

Winkelen in Malaga?

Shop till you drop, daarvoor trekt u naar de autovrije Calle Marqués de Larios.

Naast lokale kledingzaakjes en souvenirwinkels treft u er eveneens een filiaal van het beroemde Spaanse warenhuis El Corte Inglés.

Siësta! 

Wanneer u wat vermoeid bent geraakt van alle indrukken, last u dan, net als de Spanjaarden een siësta in of doe het rustig aan op een van de stadsstranden.

Na een paar uurtjes relaxen gaat u daarna weer heerlijk uitgerust weer op pad. 

Stedentrip Malaga zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Malaga aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten