ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Luxemburg
  • Luxemburg
  • Luxemburg

Luxemburg-Stad, de hoofdstad van Luxemburg laat u zien waar een klein land, groot in kan zijn.

Stedentrip

Deze gezellige stad staat namelijk bol van de bezienswaardigheden, gaat u op ontdekking?

Luxemburg-Stad is zeer geliefd en zelfs tweemaal uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. Het historische centrum is zelfs sinds 1994 op de UNESCO werelderfgoed geplaatst. Slentert u eens over de Adolfsbrug, brengt u een bezoek aan de indrukwekkende Kazematten, een ondergrondse militaire vestigingsgordel, verwonder u in de vele musea die de stad herbergt of reserveert u eens een tafel bij een van de vele toprestaurants die Luxemburg rijk is, voor een voortreffelijk diner.

Luxemburg straalt het een zeer unieke en charmante sfeer uit. Kiest u voor een stedentrip een in deze overzichtelijke, niet al te grote stad, dan kiest u voor genieten, bijvoorbeeld in een gemoedelijk lokaal café. Daarnaast kiest u voor een bestemming met uitstekende winkel- en uitgaansgelegenheden. Veelzijdig Luxemburg-Stad biedt het haar bezoeker allemaal.

Een citytrip naar Luxemburg-Stad, met haar uitgebreide activiteiten en keur aan accommodaties, is zonder twijfel een absolute topper!

Via het onderstaande zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod.
YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 
Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten