Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Londen

Niet enkel inwoners van Londen houden van de stad, ook bezoekers halen er het hart op. 

YourTravel stedentrip

I love London town

Sinds Brexit is Londen er niet goedkoper op geworden, maar er is een troost. De vele musea die de stad rijk is, zijn vrijwel allen gratis toegankelijk. Bezoekt u bijvoorbeeld eens The National Gallery en bewonder er de collectie van West-Europese schilderkunst. Wissel schilderkunst af met de grootste natuurhistorische collectie ter wereld in het Natural History Museum. Palace of Westminster met de imposante Big Ben zijn favoriete gebouwen om op de gevoelige plaat te zetten. Evenals Buckingham Palace en de Tower of Londen, ook dat zijn favoriete plekken om te fotograferen in de stad. 

Londen is voor iedereen

Londen heeft zoveel te bieden.

Ervaar Londen vanuit grote hoogte en stap aan boord van  een van de gondels van de London Eye een enorm reuzenrad aan de oevers van rivier de Theems. Voor een flink portie winkelen, trekt u naar de welbekende winkelstraten Oxford Street, Regent Street of Bond Street. Even bijkomen van alle indrukken? Hyde Park is een heerlijke plek om te relaxen.

Stedentrip Londen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Londen aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten