ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Ljubljana

Heeft u al eens aan een stedenreis naar Ljubljana gedacht?

YourTravel

Het is misschien niet de eerste stad die in u opkomt en dat is zonde. Door voor een andere stad te kiezen, doet u zichzelf en de stad tekort. Mocht u in de veronderstelling zijn dat deze Sloveense stad een grauwe en saaie Balkanstad is, dan heeft u het bij het verkeerde eind. Gaat u mee op reis en oordeelt u zelf over Ljubljana?

Studentenstad, hippe stad met een rijke kunstscene en eveneens een geschiedenis Ljubljana heeft het allemaal. U ontdekt de eeuwenoude barokstad die zich langs de slingerende Ljubljanica ontvouwt. Het kasteel Ljubljanica, gelegen boven op de burchtheuvel, torent hoog boven de stad uit. Voor een prachtig uitzicht weet u waar u moet zijn.

De belangrijkste bezienswaardigheden liggen op steenworp afstand van elkaar vandaan. De met beelden versierde Drakensbrug leent zich perfect om heerlijk over te flaneren, De locals maken graag een praatje met elkaar bij de prachtige Robbafontein. Het eeuwenoude Franciskanerklooster en het Nationaal Museum mag u tijdens uw bezoek ook zeker niet overslaan.

Tip: Ljubljana laat zich perfect combineren met een uitstapje naar Lake Bled, een meer met genezende krachten.

YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.  Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten