Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Lissabon

De bezielde, energieke hoofdstad van Portugal wordt ook wel de "stad van vergezichten" genoemd vanwege haar ligging op zeven heuvels.

YourTravel stedentrip

Perfecte stedentrip

Lissabon is bij uitstek de perfecte stedentrip voor zij die die van cultuur houden, maar ook voor degenen die van de zon en lekker eten houden. Lissabon voor iedereen die een paar dagen rond wil dwalen in een romantische stad aan de rivier de Taag, nabij de Atlantische Oceaan.

Het Mosteiro dos Jéronimos en de toren van Belém zijn onbetwist de twee fraaiste bouwwerken van de stad, opgetrokken in de zogenaamde Manuelstijl, vergelijkbaar met onze gotische bouwstijl. Oogverblindend.

Oude wijken Bairro Alto en de middeleeuwse wijk Alfama

Om een goed beeld te krijgen van de oude wijk, Bairro Alto of en de middeleeuwse wijk Alfama stapt u op een van de trammetjes, die zich kreunend een weg naar boven en beneden slingeren. Vergeet niet voordat u weer huiswaarts keert, te genieten van een zoet gebakje 'Pasteis de Belem' genaamd.

Uw stedenreis Lissabon laat zich perfect combineren met een paar dagen Cascais aan de Costa Lisboa. Deze kleine vissersplaats groeide uit tot een populaire badplaats bij zowel de lokale bevolking als toeristen. 

Stedentrip Lissabon zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Lissabon aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten