Lange nachten in Las Vegas

YourTravel stedentrip

In de sixties zong Elvis al over deze gokstad bij uitstek, Las Vegas.

The City that never sleeps, is van toepassing op New York, maar ook in de City of Entertainment zijn de nachten lang. Midden in de woestijn kiest u voor uw vermaak uit vele casino's, wervelende shows, gaat u stappen of winkelen, Las Vegas biedt het u!

Geloof het of niet, maar hier vindt u maar liefst 200.000 speelautomaten, grofweg130.000 hotelkamers, en kunt elke avond kiezen uit honderden shows & concerten.

Sin City lokt levensgenieters met een voorliefde voor van glitter, glamour en gokken uit alle windstreken.

Geeft u elkaar het ja-woord in Las Vegas? Er is meer dan genoeg keuze uit verschillende wedding chapels. Welke het beste bij u past, is aan u. Wellicht stapt u onder het bezielende oog van Elvis in het huwelijk in een drive-thru kapel. Misschien gaat u voor een geheel andere locatie compleet met Italiaanse gondels. Wat u ook kiest het zal een ervaring zijn die u nimmer vergeet.

Profiteer van de Wereld Dealweken van KLM en vlieg in de periode van januari tot en met juni 2016 voor ca € 549 retour per persoon naar Las Vegas. Neem voor meer informatie contact op met uw Travel Agent. Tarieven zijn onder voorbehoud.

Via het onderstaande zoekvenster kunt u pakketreizen van andere bestemmingen in de Verenigde Staten zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod.

YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 
Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten