Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Kleurrijk Kopenhagen

Kleurrijke huizen, de kleine zeemeermin en prachtige kastelen.Welkom in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken.

YourTravel stedentrip

Belangrijkste bezienswaardigheden

Begin uw stedentrip in Kopenhagen in het havengebied. De belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Kleine Zeemeermin, de nieuwe bibliotheek, het historische paleis Christiansborg wachten op u. Sla zeker tijdens u verkenning door de stad de Koninklijke Opera niet over. Voor een adembenemend uitzicht over de stad, bezoekt u het Amalienborg.

Nyhavn

Nyhavn wordt door de locals bestempelt als een van de gezelligste buurten van de stad. En gelijk hebben ze, de wijk staat bol van de kleurrijke oude huizen en gemoedelijke cafés.

Tivoli

Voor vermaak voor jong en oud brengt u vanzelfsprekend een bezoek aan Tivoli, het oudste amusementspark ter wereld. Liefhebber van winkelen, kijken ongestoord rond op de Strøget, de grootste voetgangerszone van Europa.
Voor een dagje buiten de stad, wijkt u simpel uit naar een van de nabijgelegen stranden, eenvoudig bereikbaar vanuit de stad.
Tip: Reserveer een bezoek aan de Carlsberg Brouwerijen en leer alles over dit beroemde Deense biermerk.

Stedentrip Kopenhagen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Kopenhagen aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten