Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Keulen

YourTravel stedentrip

Veelzijdig Keulen,

Keulen, bij velen bekend van het geurwater Eau de Cologne, maar de stad is zoveel meer.

Deze Duitse metropool barst van de bezienswaardigheden en maakt een bezoek aan onze Oosterburen tot een interessante uitstap. 

Behalve de 4711 parfum, is de Dom van Keulen bij velen bekend. De imposante gotische kathedraal staat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Niet enkel de buitenkant is interessant, de vele muurschilderingen aan de binnenzijde zijn prachtig. 

Knusse straatjes wisselen prachtige vakwerkhuizen af. Hier shopt u in trendy boetiekjes maar tegelijkertijd ook in authentieke winkels. Wellicht vraagt u zichzelf af of u nu in Duitsland of België bent, wanneer u in het Belgisches Viertel ronddwaalt. Een wijk die bekend staat om haar kleurrijke streetart. 

Maak een boottocht

Gelegen aan de rivier de Rijn, laten veel bezoekers zich verleiden tot boottocht over de rivier. Stap ook aan boord zie de stad vanuit een heel ander perspectief.

Winkelstad Keulen

Keulen is een fijne stad om te winkelen, er zijn vele grote warenhuizen maar uiteraard ook leuke, talloze kleine winkeltjes

De beste plek is de Hohe Strasse, net ten zuiden van de Dom. 

kroegjes, restaurants, biertuinen

De gezellige stad is gevuld met kroegjes, restaurants, biertuinen en clubs.

Bijna altijd wordt er in de binnenstad (der Altstadt) wel een soort minicarnaval gevierd. Het hart van het uitgaansleven ligt op en rond de Alter Markt.Aan de oever van de Rijn ligt Rheinvorstadt, met veel restaurants en cafés.

Stedentrip Keulen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Keulen aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten