Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Een stad vol pracht en praal op de plek waar Europa en Azië elkaar de hand schudden

Stedentrip

In Istanbul beleeft u reis die u het beste van twee werelden toont.

Het Hippodroom, de mysterieuze Blauwe Moskee en de prachtige Aya Sofia, vormen de absolute must sees van deze Turkse stad. Allen gelegen in de historische wijk Sultanahmet. De Grote Bazaar is eveneens in dit authentiek stuk stad gelegen, snuffelt u rond bij niet minder dan vierduizend kramen, hier leert u of u een meester bent in afdingen of niet. Het Topkapi paleis, nog zo'n pronkstuk, mag uiteraard niet ontbreken tijdens uw tocht door het oude gedeelte van de stad.

Het moderne Istanbul ligt in de wijk Taksim en is in niets te vergelijken met Sultanahmet. Aan deze kant van de Bosporus treft u moderne winkels, bioscopen en restaurants. Voor een avondje uit tot 's morgens vroeg, duikt u het nachtleven van de wijk Ortaköy in.

Een boottocht over de Bosporus, proeven van verse Baklava of uzelf onderdompelen in een avond vol Turkse muziek? Kom naar Istanbul, u krijgt er geen spijt van.

Stedentrip Istanbul zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Istanbul aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten