Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Ibiza

Alle ingrediënten voor een boeiende stedentrip zijn aanwezig.

YourTravel Steden trip

Ibiza stad is hip, bezienswaardig, heeft heerlijke temperaturen en een rijk uitgaansleven, kortom de hoofdstad van het gelijknamige eiland in de Balearen heeft voor ieder wat wils.

De eilandbewoners die hun geliefde eiland Eivissa noemen, zijn gek op het historische centrum van Ibiza stad, gelegen op een heuvel, met een fenomenaal uitzicht uit over de de stad en het eiland. De trotse Spanjaarden melden dat D’alt Vila een van de best bewaard gebleven oude nederzettingen in het Middellands Zeegebied is. Trekt u een paar stevige schoenen aan en slinger langs smalle wegen en trappen langs pittoreske huizen omhoog naar het kasteel en de kathedraal van Ibiza stad. Uw moeite wordt beloont met een fantastisch uitzicht.

Discotheek Pascha

Wie Ibiza Stad zegt, discotheek Pascha, de bekendste club van het eiland? Hier en in vele andere grote of kleine uitgaansgelegenheden danst u tot in de kleine uurtjes. Gedurende de dag geniet u van het ruime aanbod aan restaurants en cafés en shopt u in de hippe modezaakjes. 

Ondanks dat Ibiza-Stad zelf niet over een strand beschikt, is er altijd wel strand nabij. Bijvoorbeeld naar de badplaats Talamanca, met een kort tochtje per ferry prima bereikbaar.

Stedentrip Ibiza zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Ibiza aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten