Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Helsinki

Helsinki is de stad van de middernachtzon, de stad van cultuur vermengd met natuur.

YourTravel stedentrip

Met haar compacte omvang ontdekt u belangrijkste bezienswaardigheden van de stad simpel te voet.

Het centrum van deze ruim opgezette en nette stad heeft haar is gelegen aan het water met als eyecather haar fraaie marktplein. Het plein het perfecte startpunt van een boeiende tocht door de stad. Vlakbij ligt de imposante Domkerk. Design en Scandinavië lijken voor elkaar gemaakt, in Helsinki treft u niet enkel een Design museum maar zelfs een compleet design district. 

Als liefhebber van kwaliteitsrestaurants komt u op culinair gebied niets tekort. Helsinki heeft vier Michelin bekroonde restaurants. Voor een hap uit de lokale keuken schuift aan bij een restaurant gespecialiseerd in de Finse of Lapse keuken.

In Mannerheimintie, Aleksanterinkatu, Kaisaniemenkatu is het credo shop till you drop, de belangrijkste winkelstraten van de stad vormen voor de fervente winkelliefhebber een waar walhalla.

Stapt u eens op een van de watertaxi s zo geniet u, net buiten de Finse hoofdstad, van een rustig uitstapje naar een van eilandjes voor de kust. 

Stedentrip Helsinki zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Helsinki aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten