Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Gent

Stedentrip

Een stedentrip naar Gent staat synoniem voor een paar dagen genieten.

Geniet in deze Vlaamse stad van de schitterende panden die alom aanwezig zijn.

Geniet u van de sfeervolle cafés en de vele restaurants. Dat Gent in de oudheid al een belangrijke en rijke stad was, ademt de stad nog altijd uit. Gaat u mee naar Gent? 

Aanschouw Gent van bovenaf 

Fier prijkt het Belfort tussen prachtige panden in de stad.

Het is het symbool van de onafhankelijkheid van de stad. De aanwezige lift brengt u snel naar de top van het bouwwerk. Met de haren in de wind, aanschouwt u Gent van bovenaf op dit toonbeeld van vrijheid en macht. 

Wereldberoemd

‘De aanbidding van het lam Gods’, een wereldberoemde altaarstuk, vervaardigd door de gebroeders van Eijck is te bewonderen in de Sint-Baafskathedraal.

Een van de panelen verdween op mysterieuze wijze, de andere schilderstukken zijn achter dik glas voor elke bezoeker te bewonderen. 

Beleef Gent al varend

Aan boord van een van de verscheidene rondvaartbootjes ontdekt u historisch Gent vanaf het water.

Fraaie plekken in de stad, zoals de Korenlei en de Lievekaai, het Gravensteen, het Rabot en het Patershol, trekken tijdens de tocht langzaam aan u voorbij. 

Proeven

Weest u gewaarschuwd wanneer u uw tanden in een Gentse neus zet.

Deze cuberdons, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn niet alleen heerlijk fruitig, maar ook erg verslavend.  

Stedentrip Gent zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Gent aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten