Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Florence

Florence is onbetwist de meest geliefde stad in de Italiaanse streek Toscane.

Stedentrip

Dom van Florence

De oude brug over de rivier de Arno, Ponte Vecchio, is een waar icoon in de stad. Sinds 1345 huizen juweliers uit de stad zich hier. De wereldberoemde David van Michelangelo heeft zijn thuis gevonden in de Galleria dell'Academia, de oudste kunstacademie ter wereld. De oranje koepel en bijbehorende campanile van de Dom van Florence torenen overal bovenuit en zijn een handig aanknopingspunt om uw route door de stad te bepalen.

Florence is voor iedereen

Florence verkent u eenvoudig vanuit een van de vele hotels uit ons aanbod of gaat uw voorkeur wellicht uit naar een verblijf in een appartement? Uiteraard is het tevens mogelijk een vakantiewoning in Toscane te reserveren en naast Florence, de boeiende steden als Siena en Lucca te bezoeken.

Stedentrip Florence zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Florence aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten