Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Edinburgh

Gemoedelijke Schotse hoofdstad

Denkend aan Schotland, denken we voornamelijk aan Kilts, doelzakken, haggis en whiskey, niet waar?

YourTravel stedentrip

Talloze Pubs

Bezoek eens deze pub, The Sheep Heid Inn, dit is een van de oudste pubs van Schotland welke opgericht is rond 1360. 

Castle Rock

De Schotse hoofdstad staat bol van de indrukwekkende bezienswaardigheden en historische bouwwerken. Beklimt u eens Castle Rock voor een fantastisch uitzicht over de stad. Niet alleen ligt de stad aan uw voeten, eenmaal uw bestemming bereikt, tevens wacht het beroemde Edinburg Castle op u om ontdekt te worden. Achter slot en grendel liggen hier de kroonjuwelen van Schotland bewaard. Uw gids deelt spannende legendes met tijdens de bezichtiging van het bouwwerk. Handen over uw oren! Elke dag wordt er om 13.00 uur een kanonschot afgevuurd.

Optimaal genieten

Overweeg zeker de aanschaf van een ticket voor de zogenaamde hop-on-hop-off bus. Op deze manier geniet u optimaal van uw stedentrip. Op deze manier heeft u ook nog eens voldoende tijd om te winkelen. Aan de Royal Mile treft u zaken waar de beroemde schotse ruit te vinden is. Princess en George street daarentegen staan bekend om de luxe zaken van de stad. 

Stedentrip Edinburgh zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Edinburgh aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten