Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Dubrovnik

Het Kroatische Dubrovnik met haar oude ommuurde centrum, gelegen aan de voet van een rotsachtige heuvel, is als een sprookje tot op u wacht ontdekt te worden.

YourTravel Stedentrip

Gastvrij Dubrovnik

De gastvrije sfeer waar de regio Dalmatië in Kroatië zo befaamd om is, ervaart u op en top in Dubrovnik. Dwaal door het oude ommuurde centrum en ontdek de fraaie bezienswaardigheden van de stad gelegen rondom Loza, het centrale plein van de stad.

TIP

Tip: Voor een dagje buiten het centrum huurt u een fijne strandstoel en parasol op Banja Beach. Genieten in het zand heeft een prachtig uitzicht op de stad. Wanneer u aan boord stapt van een van de verschillende boten die er voor anker liggen, ontdekt u op een ontspannen manier de eilanden voor de kust. Behalve rustige stranden treft u hier vele fraaie snorkelplekken aan.

Betaalbaar Dubrovnik

Bovenstaande redenen zijn waarschijnlijk al genoeg, u er van te overtuigen een cityrip naar de parel van de Adriatische Zee te maken. We geven u nog een extra reden: een stedentrip Dubrovnik ook niet alleen interessant maar ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. Tot ziens in Dubrovnik!

Stedentrip Dubrovnik zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Dubrovnik aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten