Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Dubai

Dubai is voor de meesten toch wel het bekendste emiraat binnen de Verenigde Arabische Emiraten.

Stedentrip

Groot, groter, grootst

Dubai, waar alles groot, groter, grootst is, met als overtreffende trap de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Dat Dubai niet enkel nieuw- en hoogbouw kent, ontdekt u in het oudste gebouw van Dubai (1787) het Al Fahidi Fort. Binnen de muren van het oude bolwerk gaat het Dubai Museum schuil. Hier leert u alles over het leven, voordat Dubai een wereldstad werd. 

Shoppen?

Slenter door een souk.

Op de Deira Spice Souk wordt u geurorgaan stevig geprikkeld. Op de verderop gelegen Gold Souk blinkt het goud u tegemoet. Op zoek naar moderne(re) winkels? Wat dacht u van 1.200 winkels onder een dak? De Dubai Mall is niet voor niets het grootste winkelcomplex van de wereld. Daarnaast vinden in het gigantische shoppingcenter het Dubai Aquarium & Underwater Zoo er eveneens onderdak. 

U bezoekt liever moderne winkels? In de vele shoppingmalls die Dubai rijk is, slaat u vast en zeker uw slag.

Bezoek het hoogste gebouw ter wereld

Een duizelingwekkende bestemming met wereldberoemde bezienswaardigheden als de Burj al Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. 

De Palmeilanden en niet te vergeten het enige 7 sterren hotel ter wereld, Burj al Arab. Welkom in de wereld van superlatieven. Welkom Dubai.

Al Fahidi Fort

Het valt nauwelijks op tussen alle hoogbouw in de stad, het oudste gebouw van Dubai, het Al Fahidi Fort.

De bouw werd reeds in 1787 gerealiseerd, tegenwoordig doet het eeuwenoude pand dienst als Dubai Museum. Middels levensechte tafrelen leert u alles over het leven van de Emirati uit het verleden en in het heden. Hoe Dubai en haar inwoners leefden voordat moderne gebouwen als paddenstoelen uit de grond rezen, leert u in dit kleine maar gemoedelijke museum.

Woestijnervaring

Voor een dag of een nacht ervaren hoe de nomaden leven, trekt u er dan op uit naar de woestijn.

U wordt begroet door kamelen en roofvogels strijken op uw arm neer. Buikdanseressen heten u van harte welkom, onder de heldere sterrenhemel rookt u met de inwoners van de woestijn een shisha pijp.

Stedentrip Dubai zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Dubai aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten