Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Córdoba

Een stedentrip in Andalusië is Córdoba bezoeken

Ontdek Córdoba, een bruisende Spaanse stad in Andalusië, gelegen in het zuiden van Spanje. Deze cultureel rijke stad ligt aan de oevers van de rivier Guadalquivir.

Stedentrip

Rijke historie 

Córdoba heeft een rijke historie en vroeger was Córdoba ooit één van de belangrijkste steden ter wereld. In de 10e eeuw was het de op één na grootste stad ter wereld, met een voor toen ongekend hoog inwonertal van 500.000.

Sierra Morena 

Aan de voet van het Sierra Morena gebergte in een omgeving van miljoenen olijvenbomen. Deze Spaanse stad heeft ongeveer 330.000 inwoners. Daarmee is Córdoba de derde stad van Andalusië is (na Sevilla en Málaga). In Córdoba worden de warmste temperaturen van heel Europa gemeten en temperaturen boven de 40 graden zijn in de zomer meer regel dan uitzondering.

Stedentrip Córdoba zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Córdoba aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten