Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Brugge

Brugge 'Die Scone'

Sluit uw ogen en denk aan nauwe steegjes en schattige grachtjes en pittoreske straatjes.

YourTravel stedentrip

Open uw ogen, u bent in Brugge!

Open uw ogen, u bent in Brugge. Het Venetië van het Noorden draagt, vanwege haar vele bruggen in de stad, lonkt naar u met haar ongeëvenaarde Brugse schoonheid. Dwaal door de stad en ontdekt u zelf u mooi Brugge is.
U moet er even wat trappen voor trotseren, maar eenmaal boven op het Belfort wordt u getrakteerd op een schitterend uitzicht over oude pakhuizen, gotische kerken en levendige pleinen in de stad.

Proef een pintje

Pak eens een terrasje of strijk neer in een van de vele cafés die in het centrum te vinden zijn en doe uzelf tegoed aan een lokaal gebrouwen biertje van brouwerij de Halve Maen. Een andere bijnaam die de stad draagt is Brugge 'Die Scone'. En hoe prachtig Brugge is ontdekt u tijdens een boottocht over de reien. Glijdend door het water ogen de gildehuizen nog fraaier.

Brugge te voet ontdekken

Dit ware openluchtmuseum leent zich perfect om te voet ontdekt te worden. Brugge biedt u naast een schitterend centrum ook culinaire hoogstandjes, smakelijke bieren, een keur aan boetiekjes en aantrekkelijke musea.

Stedentrip Brugge zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Brugge aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten