Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Boedapest

Boeda en Pest, gescheiden door de machtige Donau rivier, vormen samen de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Stedentrip

Beroemde kettingbrug

In het heuvelachtige gedeelte van de stad ligt Boeda. Aan de andere zijde van de rivier, verbonden middels de imposante Kettingbrug, vormt het samen met Pest, de hoofdstad.Het imposante parlementsgebouw in Pest zal u niet gemakkelijk over het hoofd zien. Het Koninklijk Paleis, hoog op de imposante Burcht heuvel, is het pronkstuk in Boeda.

Winkelen in Fashion Street

Winkelen in Fashion Street staat garant voor shoppen tot uw handen geen tassen meer kunnen dragen en uw voeten er zeer van. Tijd voor een pauze tijdens uw ontdekkingstocht door de stad? Trakteer uzelf op een bezoek aan een van de vele koffiehuizen. Trek gekregen, bestelt u dan in een van de pittoreske restaurants een dampend bord goulash. Wenst u daar een glaasje palinka bij?

Relax

U bent weer volledig uitgerust na een bezoek aan een van de vele badhuizen in Boedapest. Na relaxen in het heilzame water, genieten van de sauna’s en stoombaden, voelt zich gegarandeerd als herboren.

Stedentrip Boedapest zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Boedapest aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten