Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Bilbao

Bilbao is wellicht een van de meest eigenzinnige steden van Spanje. 

Stedentrip

Bilbao is voor citytrippers met pit

In het oude centrum van de stad staan de pittoreske Siete Calles straatjes haaks op een enorm contrast het hypermoderne bouwwerk waarin het belangrijkste museum van Baskenland huist, het Guggenheim. Bilbao is voor citytrippers met pit.

Grootste markt van Bilbao

Mercado de la Ribera is de grootste markt van Bilbao en mag uiteraard niet ontbreken tijdens uw bezoek aan de stad. Op maar liefst drie verdiepingen bieden kooplui een keur aan producten aan. Groenten en sappig fruit, verse vis en souvenirs.

Proef pintxos

Voor de inwendige mens trakteert Bilbao u op een grote diversiteit aan pintxos, de Baskische versie van tapas.

Bilbao is top

Gemoedelijke plaza's, drukbezochte markten, stadsparken waar de locals tijdens siësta graag vertoeven, Bilbao is een gezellige mengelmoes waar het verleden en het heden samen de toekomst tegemoet gaan.

Stedentrip Bilbao zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Bilbao aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten