Stedentrip Berlijn

Bent u op zoek naar de hipste stedenbestemming van deze tijd? Een bestemming waar recente geschiedenis naadloos overgaat in straten gevuld met pop-up stores en urban art?

YourTravel stedentrip

Stad van de maand december

Ontvang deze maand bij boeking van een pakketreis (inclusief vliegreis en hotel) gratis leuke extra's voor je stedentrip!*

  • GRATIS 1 dag Yellow Circle Tour t.w.v. € 22,- p.p.
  • GRATIS t me to Momo stadsgids t.w.v. € 16,95 per boeking.

*Alleen te boeken via deze pagina, of via je persoonlijk reisadviseur.

Boek snel een citytrip naar Berlijn, een stad om van te houden!

De Berlijnse Muur scheidde jarenlang Berlijn in tweeën. In het voormalige Oost-Berlijn slentert u over de lange laan; Unter den Linden laan. Het ideale startpunt van uw wandeling over deze laan, is het icoon dat een ieder van Berlijn (her)kent, de Brandenburger Tor. West-Berlijn heeft ook haar klassiekers; de Kurfürstendamm en de Gedächtniskirche. Shoppers paradise ligt in de trendy wijk Mitte, cultuurliefhebbers halen het hart op, op het Museum Insel, waar u prachtige musea treft.

Must do: Trabi tour

Kruipt u eens achter het stuur van een heuse Trabant en ontdekt u op een unieke, nostalgische manier de stad. Een Trabi Safari laat op een gemakkelijke manier kennis maken met Berlijn. Succes verzekerd. Voor een ander vleugje nostalgie gaat u naar de verlaten luchthaven Berlin-Tempelhof, dat u thans dienst doet een groot park.

Makkelijk bereikbaar

Reist u naar Berlijn per bus, per internationale trein of per vliegtuig? Het maakt niet uit hoe u er geraakt, in deze bruisende stad verveelt u zich geen seconde.

Stedentrip Berlijn zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Berlijn aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten