ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Stedentrip Belfast

De stad van de Titanic en Van Morrison verwelkomt u met open armen. Hartelijk welkom in Béal Feirste.

Stedentrip

Hartelijk welkom in Béal Feirste

De stad van de Titanic en Van Morrison verwelkomt u met open armen. Hartelijk welkom in Béal Feirste. Belfast diende lange tijd als toneel tijdens de strijd tussen katholieken en protestanten. Nadat de rust wederkeerde, ontwikkelt de stad zich in een razend tempo en biedt het voor ieder bezoeker wat wils.

De Titanic

Het was in Belfast gebouwd, waar het legendarische schip de Titanic werd gebouwd. In het bezoekerscentrum, komt u alles te weten over het schip, de bouw en de tragedie. De populaire St George’s Market is een begrip in de stad, een plek om heerlijk rond te snuffelen. Op deze markt vindt u niet alleen etenswaren, handelaars verkopen er eveneens antiek. Wanneer u er in het weekend, pikt u een gratis Jazz concerten mee.

Tip: Belfast per fiets

Wanneer u voeten vermoeid raken, kies dan voor een kennismaking met Belfast per fiets. Vanaf de pendalen laten enthousiaste gidsen vol passie u kennis maken met de geschiedenis van de stad en tonen u vanzelfsprekend de fraaiste plekjes in de stad.

Een avond in het Cathedral Quarter staat garant voor een avond vol vertier. Restaurants, pubs en podia, wat u ook zoekt, u treft het hier, zonder enige twijfel.

Stedentrip Belfast zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Belfast aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten