ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Beijing
  • Beijing
  • Beijing

Beijing is groots en imponerend.

YourTravel stedentrip

Het is een van de snelst groeiende steden op onze aarde. Het is een stad waar moderne torenflats naast eeuwenoude gebouwen en pompeuze communistische betonblokken staan.

De stad waar we het over hebben? Peking, een bestemming jarenlang voor velen ontoegankelijk was, verwelkomt haar buitenlandse gasten tegenwoordig met open armen.

Het grootste gedeelte van uw dag heeft u nodig om alle hoeken en gaten van de Verboden Stad te ontdekken, de voormalige verblijfplaats van de keizer en zijn familie. Op het Plein van de Hemelse Vrede (Tiananmen Plein) staan dagelijks nog de rijen dik van Chinezen en toeristen die een blik op Mao willen werpen. De voormalig leider van het land trekt nog altijd massa's bezoekers.

De parels uit de tijd van de keizerlijke dynastieën zijn, in willekeurige volgorde, de Tempel van de Hemel, het Zomerpaleis en de Lama Tempel. Maak uw bezoek aan Peking compleet en reserveer een dagtocht naar de Chinese Muur. Ervaar hoe het is om bovenop het immens grote bouwwerk, wetende dat deze kolos zich 2.400 kilometer door het land heen slingert.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten