ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Bath
  • Bath
  • Bath

Stedentrip Bath

Maakt u kennis met het lieflijke Bath, een eeuwenoud kuuroord.

Stedentrip

Bath ligt nog geen twee uur van wereldstad Londen vandaan

In de Romeinse tijd werd de ontdekking van de warmwaterbron gedaan en dat maakte Bath het enige kuuroord van Groot-Brittannië. Gedurende de Victoriaanse tijd was Bath met haar badhuizen een populair uitstapje onder de Britse gegoede burgerij.

Thermae Bath Spa

Ook vandaag de dag is Bath de moeite waard van het bezoeken waard. Laat uzelf heerlijk verwennen in het nieuwe kuuroord van de stad, Thermae Bath Spa. Dit wellness centrum is voorzien van twee grote baden, allebei voorzien van door de aarde verwarmd mineraalwater. Een weldaad voor lijf en geest.

The Royal Crescent

Behalve een bezoek aan de spa, zijn er in Bath interessante musea te bezoeken, winkelt zoals u niet eerder winkelde bij is Rossiters of Bath. Dit ‘warenhuis’ is een combinatie van diverse panden die ingenieus middels trapjes en nauwe gangenstelsels met elkaar verbonden zijn. U kunt Engeland vanzelfsprekend niet verlaten zonder een typische high tea. Voor en chique beleving van deze traditie reserveert u een tafel bij het The Royal Crescent Hotel. U geniet met volle teugen van sandwiches, scones en taartjes in dit prestigieuze  hotel in de stad.

Kies voor een trip naar Bath  

Vergeet Londen voor een keer, kiest u eens voor een andere citybreak in het Verenigd Koninkrijk, kies voor een trip naar Bath.

Stedentrip Bathn zoeken en boeken

YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten