Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip barcelona

Barcelona heeft alle ingrediënten voor een geweldige stedentrip.

YourTravel stedentrip

Bezoek Barcelona in elk jaargetijde

Een tripje naar Barcelona is altijd een goed idee. Het maakt niet uit of de stad in de zomermaanden bezoekt of gedurende het laagseizoen, elk jaargetijde geeft een ander soort charme aan de stad.

Rambla boulevard

Slenter door de wirwar aan nauwe straatjes in de oude stad, Barrio Gotico. De beroemde Rambla boulevard is een plek van zien en gezien worden. Snuif cultuur op in een museum in het teken van schilder Miro.

Strandvakantie

Vlij uzelf neer op een terrasje, er zijn er genoeg, of laat het zand aan uw tenen kriebelen en stap met blote voeten op een van de verschillende stranden die aan de stad vastliggen. Of wat dacht u van een verfrissende duik in zee?

Bruisend nachtleven

In Spanje verwent u de inwendige mens met tapas om uw vingers bij af te likken. Wanneer genoeg van deze kleine hapjes tot u genomen heeft, wacht er een bruisend nachtleven op u. Barcelona is altijd binnen handbereik voor een geslaagde stedenreis, u vliegt eenvoudig naar de Catalaanse hoofdstad vanaf Rotterdam, Eindhoven of Schiphol.

Stedentrip Barcelona zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip >Barcelona aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten