Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Athene

De Acropolis is de bekendste ruïne en hét symbool van Athene.

YourTravel stedentrip

Athene bruist!

Wanneer u op zoek bent naar een stedentrip vol overblijfselen uit de oudheid, maar tegelijkertijd een bruisend nachtleven wenst. Kortom u zoekt een waar hedendaagse cultuur en geschiedenis elkaar treffen. Zoekt u niet verder want zonder enige twijfel is een stedentrip Athene precies wat voor u.

Akropolis

Zegt u Athene dan volgt in een adem de naam, Akropolis. Deze oude ruïnes toornen, ten midden van de stad, gelegen op een heuvel, hoog boven de stad uit. Stapt u eens binnen in het Nationaal Archeologisch museum, u leert er alles over de voormalige Griekse beschaving.

Must do: Metrorit

Ga ondergronds en leer nog meer over hoe de stad er ooit uitzag, tijdens een rit per metro. Tijdens de aanleg van het metrostelsel stuitte men op vele schatten anno nu zijn deze tentoongesteld bij de diverse haltes.In de Plaka dwaalt u door een wirwar van smalle steegjes. Dit oude gedeelte van de stad is de uitgelezen plek om souveniers in te slaan voor de thuisblijvers.

Taloze terrasjes en eethuisjes

Begint uw maag te knorren, geen probleem, ook de inwendige mens komt aan zijn trekken in Athene. Door de gehele stad zijn terrasjes en eethuisjes. Met een glas ijskoude Ouzo in uw hand geniet van de zonnestralen op uw vakantiebestemming. Proost. 

Stedentrip Athene zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Athene aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten