Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Antwerpen

Antwerpen kent vele wijken, met elkaar een eigen(zinnig) karakter.

Daarnaast telt de Vlaamse stad vele bijnamen; Modestad, Sinjorenstad, Scheldestad, zijn daar slechts enkele voorbeelden van. 

YourTravel stedentrip

Kloppend hart

Het kloppend hart van de stad wordt gevormd door de Keyserlei en Meir, alsmede de Grote Markt en de Zoo.

Hipste wijk van dit moment, ’t Eilandje

Kijk ook eens verder dan deze plekken en bezoek een van de hipste wijken van dit moment, ’t Eilandje. Een plek waar ooit ruwe zeebonken rondhingen en meisjes van plezier werkten, is thans een plek vol cultuur. Verdiep uzelf in de rijke scheepvaarthistorie van Antwerpen in het Red Star Line museum en sla het alom geprezen MAS – Museum aan de Stroom zeker niet over.

Diamant

De wijk luisterend naar de naam Diamant, is gelegen nabij het indrukwekkende Centraal Station. Het vormt het epicentrum van de Joodse gemeenschap in de stad. In de wijk Borgerhout treft u veel Afrikaanse invloeden terwijl de wijk Zurenborg bol staat van adembenemend mooie Art Nouveau panden. 

Modeliefhebber?

Liefhebber van mode? Flaneer op de Nationalestraat langs de etalages van bekende Vlaamse couturiers.  

Verwen uzelf met een weekendje weg naar Antwerpen. Wanneer u aan het einde van de dag, moe maar voldaan op een terras neerstrijkt, trakteer uzelf dan op een ‘Bolleke’. Op Antwerpen.

Stedentrip Antwerpen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Antwerpen aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten