Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

 

Stedentrip Abu Dhabi

Abu Dhabi is een populaire bestemming in opkomst, snuift in de warme woestijnwind Oosterse cultuur op.

 YourTravel stedentrip

Steeds populairder

In Abu Dhabi, een populaire bestemming in opkomst, snuift in de warme woestijnwind Oosterse cultuur op. Abu Dhabi is het rijkste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten, hier zal het u aan niets ontbreken. Was men eerst terughouden, reizigers te ontvangen, thans wordt u, na het succes van buur-emiraat Dubai, met open armen ontvangen.

Bezoek Yas Island

Momenteel maakt de stad een gigantische groeispurt. Met onder andere de komst van het Louvre bouwt het emiraat aan haar imago, een weloverwogen strategie. Abu Dhabi werkt hard aan haar bezienswaardigheden. De belangrijksten zijn op dit moment de Sheikh-Zayed-moskee en Yas Island. De Sheikh Zayed Grand Mosque is naast grootste moskee van Abu Dhabi tevens het grootste gebedshuis van de Emiraten.

Wandel boulevard Corniche Road

Op het Yas Eiland, staan grommende motoren centraal, hier ligt namelijk het moderne Formule 1 circuit. Als de avond valt, de temperatuur een aantal graden zakt, trekken de locals naar buiten. Een favoriete ontmoetingsplaats en wandel boulevard in de stad is Corniche Road. Hier treffen voor locals en buitenstaanders elkaar.

Stedentrip Abu Dhabi zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Abu Dhabi aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten