ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Cruise Travel
  • Cruise Travel
  • Cruise Travel
  • Cruise Travel

Norwegian Cruise Line

Een jarenlange geschiedenis met het aanbieden van cruises

Geniet van de vrijheid die op de schepen gegeven wordt en deel uw cruise naar wens in. Cruisen doet u met Norwegian Cruise Line zonder formele kledingvoorschriften en dineren wanneer u dit zelf wilt.

Daarnaast heeft u keuze uit bestemmingen over de hele wereld. Waar u dan ook naar toe gaat, op uw cruise geniet u van uitstekende service en faciliteiten!

Cruisen met Norwegian Cruise Line is ‘Feel Free Cruising’

Norwegian Cruise Line

Cruisen

Een vakantie waarbij u veel nieuwe plekken kunt ontdekken en toch compleet tot rust kan komen?

Dit doet u het beste aan boord van Norwegian Cruise Line! In samenwerking met deze fantastische rederij heeft Cruise Travel de drie mooiste cruises over de hele wereld voor u samengesteld. De schepen nemen u mee naar de mooiste bestemmingen in Azië, de Caribbean en het Panamakanaal.

Even een dag geen zin om op pad te gaan? Maak dan gebruik van de vele faciliteiten die de schepen te bieden hebben.

Voel de vrijheid!

Kuala Lumpur en Langkawi

Azië

Ontdek de magische wereld van het verre oosten met een veelzijdige cruise naar Singapore, Phuket, Kuala Lumpur en meer onvergetelijke bestemmingen.

Creëer het ultieme vakantiegevoel door een mix van diverse culturen, nationaliteiten en de beeldschone natuur. Cruise Travel en Norwegian Cruise Line bieden u een unieke belevenis met deze perfect verzorgde cruise.

Aan boord van de Norwegian Jade staat keuzevrijheid centraal. Zo is er ook op zeedagen meer dan genoeg te doen. Wat u ook kiest, als u het gezellige zonnedek met twee zwembaden, een speciaal kinderbad en vier jacuzzi’s betreedt, bent u meteen in de vakantiestemming.

Curaçao

Zuid-Caribbean

De zuidelijke Caribbean heeft door de ABC-eilanden een speciale band met Nederland. Toch kan het verschil niet groter zijn als u met een cocktail in de hand en de klanken van een steelband op de achtergrond op het strand zit.

Natuurlijk bestaat Zuid-Caribbean uit meer dan de ABC-eilanden, met hun verborgen baaien, knalroze flamingo’s en levendige winkelstraten. Deze cruise neemt u bijvoorbeeld ook mee langs St. Lucia, waar de pracht en romantiek niet te missen is, of San Juan, waar meer dan 500 jaar aan historie op u wacht.

Tijdens uw verblijf aan boord hoeft u absoluut niet stil te zitten – al mag dat natuurlijk wel. Er zijn volop sportfaciliteiten aanwezig voor een middagje rotsklimmen, abseilen, bowlen of fitnessen. Na zo’n actieve dag is het heerlijk om achterover te leunen en het spectaculaire amusement op u af te laten komen.

Bahamas en Puerto-Quetzal

Panamakanaal

Varen door het Panamakanaal, langs meterlange krokodillen en al het technisch vernuft dat de doortocht mogelijk maakt, is een onvergetelijke ervaring.

Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan met de Stille Oceaan. Het was het project van de twintigste eeuw en is in 2019 nog steeds een trekpleister voor cruiseschepen.

Met het cruiseschip de Norwegian Joy wordt u tientallen meters boven het zeeniveau geheven. Het schip kan zelfs in totaal 26 meter hoogteverschil overbruggen. Aan weerszijden van het kanaal lonken ware paradijsjes!

Cruise Azië

Norwegian Jade ****

Vertrek: 30 januari 2020

Aantal dagen: 8

Vaargebied: Azië

Prijs va.: € 702,-

Indicatieprijs retourvlucht: €772

Route: Hong Kong, Hanoi (Halong Bay, 2 dagen), Da Nang (2 dagen), Nha Trang (2 dagen), Ho Chi Minh City (2 dagen), Singapore

Cruise Zuidelijke Caribbean 

Norwegian Epic ****

Vertrek: 8 december 2019

Aantal dagen: 8

Vaargebied: Zuid-Caribbean

Prijs va.: € 609,-

Indicatieprijs retourvlucht: €997

Route: San Juan, Aruba, Curaçao, Bonaire, St. Lucia, St. Kitts, San Juan

Cruise Panamakanaal

Norwegian Joy ****

Vertrek: 8 november 2019

Aantal dagen: 17 dagen

Vaargebied: Panamakanaal

Prijs va.: € 1.379,-

Indicatieprijs retourvlucht: €753

Route: Miami, Bahamas (Great Stirrup Cay), doorvaart Panamakanaal, Cartagena, Puntarenas, Puerto Quetzal, Mazatlán, Puerto Vallarta, Cabo San Lucas, Los Angeles

Cruise Travel boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten