ZOEK & BOEK

  • Norske - Hurtigruten

Sneeuwzeker

Noorwegen & Antarctica met Hurtigruten

Of u nu kiest voor een reis naar het Arctisch gebied of naar de Zuidpool, sneeuwzeker zal het in ieder geval zijn.

Stap aan boord van een comfortabel Hurtigruten schip en beleef een winter die u nog lang zult herinneren. In Noorwegen kunt u op jacht gaan naar ’t noorderlicht en in Antarctica wordt u enthousiast verwelkomd door tienduizenden pinguïns en honderden zeerobben.

Bovendien profiteert u nu tijdelijk van veel voordeel met de nieuwste Hurtigruten aanbiedingen!

In Antarctica wordt u enthousiast verwelkomd door tienduizenden pinguïns

Hurtigruten

"De snelle route"

Hurtigruten, letterlijk ‘de snelle route’, is de naam van een in 1893 opgerichte veer – en transportdienst. Dat maakt de schepen van Hurtigruten geen doorsnee cruiseschepen, maar schepen die naast toeristen, ook kustbewoners en vracht vervoeren.

Ook vandaag nog geldt de route tussen de oude Hanzestad Bergen en Kirkenes bij de Russische grens, als de levensader van Noorwegen.

Het is een manier van leven, die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Op een route van 2.500 zeemijlen beleeft u alle 34 havens bij daglicht. Het dagelijkse lossen en laden en het directe contact met het leven van de Noren geeft deze zeereis niet alleen een authentiek karakter, maar zorgt ook voor een ongedwongen en informele sfeer aan boord.

U vaart langs traditionele dorpen en aan boord eet u de dagverse vis van lokale vissers

Op jacht naar ’t noorderlicht!

Op een rondreis met Hurtigruten kunt u genieten van het aan u voorbijtrekkende landschap. Ervaar het steeds wisselende decor van de Noorse fjordenkust bij de wisseling van de seizoenen.

Het boordprogramma, de landexcursies en de verse ingrediënten van de lokale keuken weerspiegelen de bijzonderheden van de jaargetijden.

In de winter is het hele landschap met een deken van sneeuw bedekt en zijn de pittoreske huisjes langs de kust sprookjesachtig verlicht. Met een beetje geluk is het magische noorderlicht te bewonderen!

Ook is er een ruim aanbod optionele winterexcursies aan wal waarmee u de Hurtigruten reis nog meer verdieping kan geven. Ga mee op een avontuurlijke huskysledetocht of stap op een sneeuwscooter en verken de Arctische wildernis!

Sneeuwzeker: Noorwegen & Antarctica met Hurtigruten

Unieke Noorderlichtgarantie

Voor veel mensen is het zien van het noorderlicht de belangrijkste reden om de Hurtigruten reis te maken

Hurtigruten is er vrij zeker van dat u tijdens de 12-daagse rondreis dit natuurlijke schouwspel zult aanschouwen. Mocht het noorderlicht tijdens uw reis niet gezien worden, dan biedt Hurtigruten u de noorderlichtgarantie. 

Wat deze garantie inhoudt?

U ontvangt een gratis halve rondreis op basis van volpension voor het jaar erop! *

* Uw persoonlijke reisagent kan u verder informeren over de Noorderlichtgarantie en de voorwaarden.

Unieke noorderlichtgarantie bij Norske

Aanbieding 1:

Op jacht naar ’t noorderlicht

NU EXTRA VOORDELIG!

Op geselecteerde afvaarten in de periode 01/10/2019 tot en met 31/03/2020 heeft Hurtigruten zijn prijzen flink verlaagd.

  • Boek een halve rondreis zuidwaarts (Kirkenes – Bergen) op basis van volpension voor een vanaf prijs van slechts € 569,- per persoon*
  • Boek een halve rondreis Noordwaarts (Bergen – Kirkenes) op basis van volpension voor een vanaf prijs van slechts € 679,- per persoon*
  • Boek een hele 12-daagse rondreis (Bergen – Bergen) op basis van volpension voor een vanaf prijs van slechts € 999,- per persoon*

*Gebaseerd op de goedkoopste vertrekdatum in de periode 01/10/2019 t/m 31/03/2020 op basis van 2 persoonsbezetting. Informeer naar de mogelijkheden voor minder of meer personen.

Een eindeloos wit landschap en een absolute natuurlijke stilte

Aanbieding 2:

Antarctica, nu tot € 2.500 pp korting!

Een eindeloos wit landschap en een absolute natuurlijke stilte, dat is wat reizen naar Antarctica zo bijzonder maakt. Iets wat u beslist met eigen ogen gezien moet hebben!

Hurtigruten kent de poolwateren als geen ander en biedt nu tijdelijk een exclusieve aanbieding waarbij u kunt profiteren van een korting van € 2.000 tot € 2.500 per persoon op geselecteerde reizen in het eerste kwartaal van 2020! 

Of u nu kiest voor het comfortabele MS Midnatsol, het intieme MS Fram of de allernieuwste aanwinst binnen de vloot: MS Roald Amundsen. Een reis naar Antarctica is er één om nooit te vergeten! Dus ga mee en verken het koudste, schoonste en zuiverste continent op aarde nu zelf!

Vraag uw persoonlijk reisagent meer informatie over deze aanbiedingen en mogelijke afvaarten.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale zeilcruise aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten