ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Wat doet u het liefst in de wintermaanden?

Stedentrip naar de zon of naar de kerstmarkt

Voor velen zit de zomervakantie erop en proberen we in een ritme te komen en alhoewel we met onszelf afgesproken hebben het zomerritme zo lang mogelijk vast te houden, het onvermijdelijke gebeurt ieder jaar weer.

Vooruitkijken is dan misschien wel de beste oplossing!

Want wat doet u het liefst in de wintermaanden? Genieten van een zuidelijk zonnetje of met handschoenen en een warme muts slenteren over een heerlijke, winterse kerstmarkt!

Dubai

Dubai…

The sky is the limit

Dubai is een cosmopolische stad in de Verenigde Arabische Emiraten met moderne gebouwen, schitterende stranden en chique winkels. Dé ideale bestemming om de koude winter te ontvluchten en het zonnetje op te zoeken.

Dubai is natuurlijk hartstikke hip en happening, maar de stad koestert haar sfeervolle, oude stadsgedeelte met smalle straatjes. De stad groeit nog steeds en de sky is dan ook the limit in Dubai.

Marrakech

Marrakech…

Parel van de Atlas

Omringd door palmbossen en gelegen aan de voet van het Atlasgebergte – Marrakech, één van de vier Marokkaanse koningssteden, is waarlijk een indrukwekkende stad. Rondom het kloppende hart van de stad, de Medina, vindt u de meeste bezienswaardigheden. Op en om het Jemaa-El-Fna, het centrale marktplein, vindt u gezellige cafés en terrasjes waar u zowel overdag als 's avonds het bruisende stadsleven kunt gadeslaan.

Ervaar de Oosterse mystiek van deze stad, al dolend door de bedrijvige Souks, waar ambachtslieden hun waar maken en aan de man brengen. Verwen uzelf culinair met een typisch Marokkaanse couscous of tajine.

U zult zich de koning te rijk voelen in deze sympathieke en veelzijdige koningsstad!

Sevilla

Sevilla…

Andalusisch en temperamentvol

Sevilla, de hoofdstad van Andalusië en de meest Spaanse stad van Spanje, is een fenomenale cultuurhistorische belevenis.

Hier, in de schoot van de flamenco, ontdekt u al dwalend lieflijke steegjes en schitterende tuinen en pleinen in Moorse stijl. De gotische kathedraal met haar klokkentoren La Giralda en daartegenover het koninklijke Alcázar zult u voor altijd in uw hart sluiten.

Keulen

Keulen…

Is een gevoel

De indrukwekkende Dom, de gezellige Rijnboulevard, de sfeervolle Kerstmarkten en het uitbundige Carnaval zijn onlosmakelijk verbonden met Keulen en vormen de grote toeristentrekkers.

Maar wie verder kijkt merkt, dat er daarnaast in de 4e stad van Duitsland genoeg te ontdekken valt. Door de gehele stad vindt u interessante en bijzondere musea, mooie parken en gezellige wijken met elk hun eigen karakter. 

Reykjavik

Reykjavik…

Europa’s kleinste metropool

Reykjavik, de meest noordelijk gelegen hoofdstad van de wereld, bevindt zich op de drempel van uitgestrekte, woeste natuur. Vulkanen, warmwaterbronnen en geisers zijn uniek voor IJsland en de meeste stedentrippers maken graag van de gelegenheid gebruik om deze natuurverschijnselen met eigen ogen te gaan zien.

Wie denkt dat Reykjavik verder een slaperig oord op de rand van de Noordpool is, vergist zich. De stad is verrassend hip en modieus.

En nog een belangrijk weetje: laat de berenvellen maar thuis, want IJsland is lang zo koud niet als het klinkt!

Wenen

Wenen…

Trendy en modern

Dat Wenen toch een heel trendy stad is, zou je niet verwachten. Natuurlijk, veel is traditioneel, maar onderliggend vindt u een Wenen dat u nog niet kent! Wenen is een indrukwekkende barokke stad met een hoog K&K (Köninglich und Kaiserlich) gehalte, de stad is als het ware één groot imperiaal monument.

Ook is Wenen welbekend als de Stad van de muziek met ieder jaar natuurlijk het Nieuwjaarsconcert vanuit de Musikverein.

Zoals u al leest, er is keuze genoeg. Vindt u het moeilijk om te kiezen? U zult merken, nadat u een stad heeft bezocht, smaakt het naar meer.

Geniet van uw stedentrips!

Sunair boekt u bij uw reisagent

YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten