ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Bienvenido a Aeromexico!

Onze nieuwe Dreamliner 787-900 vliegt dagelijkse nonstop Amsterdam – Mexico-Stad en verder!

Aeromexico biedt alles wat u wenst:

  • Één van de modernste toestellen
  • Milieubewuster vliegen zonder jet-lag
  • Aantrekkelijke vluchttijden
  • Transfermogelijkheden

Daarnaast laten onze luxe Clase Premier, ruime Economy Class en perfecte tussenklasse AMPlus, reizigers een nieuwe manier van vliegen ervaren.

Descubra Aeromexico ahora!

Ervaar het ultieme vliegcomfort met de geavanceerde vloot van Aeromexico

Stap aan boord onze Dreamliner 787-900 naar Mexico en vele bestemmingen in Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Noord Amerika & verder! 

Aeromexico biedt sinds 2 jaar nonstop Amsterdam-Mexico-Stad vluchten

Deze bieden de perfecte mogelijkheid om ’s nachts te vliegen en tijdig te arriveren, zodat elke doorvlucht gehaald kan worden en men het meeste uit het verblijf in Mexico of één van de vele andere bestemmingen haalt. Het vluchtschema is:

      Route

   Vertrektijd

  Aankomsttijd

       Vluchtschema

AM26: AMS - MEX

22.25 uur

03.25 (+1)

Dagelijks

AM25: MEX - AMS

23.55 uur

17.00 (+1)

Dagelijks

             
Dreamliner Aeromexico

Onze vlucht wordt uitgevoerd met een gloednieuwe Dreamliner 787-900 van net 2 jaar oud

De Dreamliner staat bekend als één van de meest moderne en zuinige vliegtuigen van dit moment. Een hele nieuwe manier van vliegen met o.a. 60% minder geluidsoverlast, betere zuurstofregulering tegen jet-lag, tot maar liefst 23% minder CO2 uitstoot en een betere luchtvochtigheid tegen uitdroging.

Maar ook meer been- en bagageruimte in elke klasse, zelfdimbare ramen en led-verlichting verzorgen een unieke vluchtervaring.

De drie klassen aan boord 

  • Clase Premier (Business Class)
  • AM Plus (Economy Comfort)
  • Economy Class

Clase Premier

De Clase Premier biedt een zeer private 1 – 2 – 1 configuratie met full flat bed en een Espacio Premier Pantry gevuld met luxe drankjes en versnaperingen. Daarnaast is er sinds kort Chauffeur service van/naar Schiphol mogelijk!

AM Plus

Aeromexico denkt ook aan betaalbare comfort met onze exclusieve AM Plus. Waar veel airlines enkel extra ruimte bieden in hun Economy Comfort klasse, heeft AM Plus extra beenruimte, een grotere recline en voorrang op in/uitstappen & bagageafhandeling. Dit alles tegen een scherpe prijs bij te betalen bovenop uw Economy Class tarief.

Economy Class

De Economy Class in de Dreamliner is één van de ruimste momenteel in de luchtvaart met een 3 – 3 – 3 configuratie. Bredere stoelen en veel bagageruimte zorgen ervoor dat er vrije ruimte beschikbaar blijft zodat u lekker kan genieten van onze gevarieerde in-flight entertaiment.

Aeromexico Economy Class AMPlus en Clase Premier

Verdere voordelen 

Maar vergeet niet de vele andere voordelen, waaronder Wifi aan boord! Of wat denkt u van vertrek en aankomst allemaal in Terminal 2 in MEX, waardoor er maar een maximale looptijd van 10 minuten is tussen de gates?

Of ons SkyTeam lidmaatschap, waardoor reizigers met een Frequent Flyer pas van een andere SkyTeam airline ook bij Aeromexico status en mijlen behoudt en verkrijgt!

Bestemmingen

Aeromexico brengt reizigers naar alle uithoeken in Mexico, van Cancun tot Los Cabos. Maar denk ook aan ons voor vele overige bestemmingen in de Amerika’s, zoals San Jose, Lima, Havana, Sao Paolo, Miami, Los Angeles of één van onze nieuwe bestemmingen waaronder Liberia, Punta Cana of Belize!

AeroMexico beschikt over een breed scala bestemmingen

Vlieg eenvoudig en comfortabel door in één van onze vele moderne toestellen wereldwijd, en ontdek Aeromexico nu

Descubra Aeromexico ahora!

https://www.aeromexico.com/en-nl/flying-with-us/aeromexico-in-het-nederlands

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten