ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Beleef Amerika op de Riksja-manier

Wilt u samen op avontuur?

Nog 1 keer met uw tieners op reis voor ze het huis uit zijn of juist de kleintjes iets van de wereld laten zien?

Met Riksja bent u verzekerd van fantastische individuele rondreizen, met de leukste excursies en slaapplekken.

Never a dull moment in the States!

Of u nu gaat voor een roadtrip langs national parks met indrukwekkende rotsformaties en spuitende geisers of wilt snorkelen met zeekoeien in Florida.

Of u gaat voor de jackpot in Vegas of wilt genieten van het uitzicht op Miami Beach of vanaf Rockefeller Center;

de mogelijkheden van reizen in Amerika zijn eindeloos en de contrasten fantastisch.

Amerika met de kleintjes

Lekker niet ‘in de buurt’

De meeste reisorganisaties bieden overnachtingen ‘in de buurt van’ de plekken die u zeker wilt bezoeken. In de praktijk zit u dan op maximaal 2 uur rijden.

Met een Riksja-reis slaapt u niet in de buurt, maar middenin de National Parks en de steden van uw keuze!

Adembenemende accommodaties in de sfeer van het land.

Wilt u dus niet slapen in anonieme hotels ‘in de buurt van’ uw favoriete bestemmingen? Neem contact op met uw reisadviseur voor een Riksja-reis en verzeker u van overnachtingen in bijvoorbeeld een houten lodge midden in de Grand Canyon, een knusse cabin in Yellowstone park of een over-the-top hotel op de Strip van Las Vegas.

Bryce Canyon

Aanrader: zelf rijden

Het leukste is om met een huurauto door Amerika te reizen. Met als absoluut grootste voordeel de vrijheid onderweg.

Passeer gigantische trucks en pik een hamburgertje mee bij een typische dining op de route. De wegen zijn goed en in ons handgemaakte roadbook krijgt u een duidelijke routebeschrijving en leuke tips voor onderweg.

Surfen met de tieners

Met de kids naar de VS

Amerika is een perfecte bestemming voor een reis met kinderen

Of ze nu klein zijn of al bijna uit huis gaan. Het land spreekt voor iedereen tot de verbeelding. Of je nu bij de Grand Canyon staat of over de Everglades zweeft, dolfijnen ziet bij de Florida Keys of Mickey tegenkomt in Disney World. De leukste excursies zijn bij ons al inbegrepen.

Op reis met kinderen tussen de 6 en 12 jaar? Maak met een gids een interactieve speurtocht door San Francisco. Maak een limo tour door Las Vegas, fiets tussen rode rotsen of geniet van de zonovergoten Baywatch-stranden van Los Angeles.

Met tieners gaat u lekker mountainbiken in Zion National Park of fietsen door Los Angeles op een hippe beachcruiser. Of verander uw teenagers in echte surfdudes/girls in San Diego. Een van onze meest geboekte en best beoordeelde excursies met tieners is paardrijden in Monument Valley. Met een echte Navajo-indiaan. Yeehaa!

Riksja Travel

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten