ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Club Med

Vroegboeken loont!

Profiteer nu nog van de Happy First vroegboekkorting voor uw vakantie. De korting kan oplopen tot wel 15% van de verblijfskosten van uw Club Med vakantie.

Vroeg boeken loont, bepaal dan ook snel uw bestemming voor de komende mei- of zomervakantie en leg uw keuze vast.

Plus, hoe fijn is het om met dit herfstweer even weg te dromen en te fantaseren over zomers weer en dito bestemmingen?

Club Med Miches

Vernieuwd 

Club Med Alpe d’Huez

Na het succesvolle eerste zomerseizoen van Les Arcs Panorama, heropent een ander bergresort volledig gerenoveerd haar deuren: Club Med Alpe d’Huez. Steeds meer klanten besluiten om ook in de zomer van de bergen te genieten. Wij begrijpen dat als geen ander: aangename temperaturen, de mooie natuur en frisse berglucht.

La Palmyre Atlantique

Maar de komende zomer biedt nog meer nieuws onder de zon: letterlijk én figuurlijk: La Palmyre Atlantique. Dit resort zal volledig gerenoveerd en uitgebreid haar deuren heropenen in juli.

Club Med La Palmyre Atlantique

Aanrader voor de meivakantie:

Club Med Michès Playa Esmeralda, Dominicaanse Republiek

Een waar eco-chic paradijs bevindt zich in het hart van een weelderig palmenbos, waar de natuur de toon zet. Combineer uw ontdekking van de omgeving met een ultiem comfortabel verblijf in dit Exclusive Collection resort.

Voor wie?

Ideaal voor 3-generaties, families en koppels.

Club Med Michès Playa Esmeralda, Dominicaanse Republiek

Aanrader voor de zomervakantie:

Club Med La Palmyre Atlantique, Frankrijk

Dit resort ligt dichtbij Bordeaux en is omgeven door een prachtige natuur. Ontdek de ongerepte kustlijn van de Atlantische Oceaan en geniet van de heerlijke gerechten, sport en ontspanning.

Voor wie?

Ideaal voor 3-generaties en families

Club Med La Palmyre Atlantique in Frankrijk, ontdek de ongerepte kustlijn van de Atlantische Oceaan

Club Med

Ontdek, ervaar en maak herinneringen voor het leven

In de drukke tijd waarin wij leven is het noodzakelijk om tijdens de vakantie wat gas terug te nemen en nieuwe energie op te doen. 

De resorts van Club Med bieden die plek: comfortable accommodaties, verschillende restaurants, een zeer uitgebreid (water)sportlessen en faciliteitenaanbod voor jong en oud.

Hoe mooi is het om samen te genieten en na thuiskomst terug te kunnen kijken op een onvergetelijke reis vol mooie herinneringen

De vroegboekkorting is – afhankelijk van beschikbaarheid – van toepassing tot en met 31 maart 2020 en geldt voor alle resorts en een selectie van cruises.

Club Med

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten