ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Europeesche Verzekeringen

Mag u een reis annuleren vanwege een afgelast concert? 

Allrisk Annulerings verzekering

Vlak voor de reis belandt uw beste vriendin in het ziekenhuis. Of u wilde naar New York voor een concert, maar dat wordt afgelast.

Omdat er veel persoonlijke redenen zijn om een reis te annuleren, bieden wij de Allrisk Annuleringsverzekering. Daarmee kunt u de reis ook annuleren of afbreken om redenen die niet standaard gedekt zijn.

Met Allrisk Annulering krijgt u 100% van de annuleringskosten vergoed als u om een standaard reden annuleert, zoals een ongeluk waardoor u niet meer kunt vliegen of het overlijden van een grootouder.
Een afgelast concert of bosbranden op uw bestemming kunnen vallen onder uw Allrisk annuleringsverzekering

Wilt u annuleren om een andere reden die voor u persoonlijk belangrijk is?

Dan krijgt u 75% van de annuleringskosten vergoed.

Maar let op: deze verzekering stelt wel een paar voorwaarden aan het annuleren. Zo moet de reden van annulering ‘onvoorzien’ zijn en ‘buiten uw schuld’.

Wat betekent dat in de praktijk?

  • De reden van het boeken van het vliegticket is een concert. U hebt uw vliegticket geboekt en uw entreebewijs ontvangen. Helaas laat de organisatie een week van tevoren weten dat het concert wordt afgelast. Dit is gedekt want het is onvoorzien en buiten uw schuld. 
  • De reden van uw reis is een bezoek aan een natuurreservaat. Alles is geboekt en er breken bosbranden uit. Dit is gedekt want het is onvoorzien en buiten uw schuld.
  • Uw buurman komt te overlijden en u wilt hierdoor niet meer op vakantie. Dit is gedekt want het is onvoorzien en buiten uw schuld.

De verzekering biedt dus geen dekking voor annuleringsredenen waarvan u vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was (niet onvoorzien) of waaraan u zelf iets had kunnen doen (niet buiten eigen schuld).

Hebt u nog vragen?

Neem contact op met uw persoonlijk reisadviseur voor de juiste verzekering

YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten