ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Colombo

Koloniaal en modern in de mix

Colombo, een stad met vele gezichten. waar de oude koloniale invloeden samenvloeien met de traditionele oosterse en de moderne wolkenkrabbers.

Ervaar deze levendige stad nu zelf en begin uw rondreis door Sri Lanka hier. 

KLM vliegt van november tot en met maart twee keer per week naar Colombo.

KLM vliegt 2 keer per week naar Colombo

Colombo

Een stad met meerdere "must sees" 

Het Dutch Period Museum in Colombo is een must see. Hier wordt alles verteld over de rol van de Nederlanders in de zeventiende eeuw.

Het Old Dutch Hospital is nu een plek waar u kunt winkelen of een hapje kunt eten. Dit oude ziekenhuis vindt u in de wijk Fort, vroeger echt een fort. Hier ziet u duidelijk de mix van oude koloniale en moderne gebouwen.

Het Independence Square markeert de onafhankelijkheid van de Britten in 1948. In de volkswijk Pettah vindt u het authentieke oosterse Sri Lanka. Bezoek hier een van de vele geweldige markten, waar écht alles te koop is.

Vlieg met KM naar Colombo

Sri Lanka 

Reist u verder door Sri Lanka? Dan kunt u de heilige stad Anuradhapura niet overslaan. Hier zijn ruïnes te vinden die dateren uit de tiende eeuw voor Christus.

Het grootste gouden Boeddhabeeld van de wereld vindt u in de gouden tempel van Dambulla.

Of ga op avontuur en maak een tocht door het woudreservaat Sinharaja. Gewoon relaxen kan natuurlijk ook, op een van de prachtige tropische stranden die Sri Lanka rijk is.

Met KLM naar Sri Lanka

Reisinformatie

KLM vliegt in de wintermaanden (november t/m maart) twee keer per week naar Colombo.

Winter 2018/2019:

  • Heenvlucht: maandag, vrijdag

  • Retourvlucht: dinsdag, zaterdag

     

Logo KLM

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodYourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten