ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Mag u een reis annuleren vanwege bosbranden?

Allrisk Annulering van Europeesche Verzekeringen

Allrisk Annuleringsverzekering

Vlak voor de aanvang van uw reis breekt een bosbrand uit op uw bestemming. U wilt eigenlijk niet meer op vakantie, maar kan u nog annuleren? De reguliere annuleringsverzekeringen keren deze reden van annuleren niet uit. Wilt u dit wel verzekeren, dan is de Allrisk Annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen de juiste dekking voor u!

Omdat er veel persoonlijke redenen zijn om een reis te annuleren, biedt Europeesche Verzekeringen de Allrisk Annuleringsverzekering. Daarmee kunt u de reis ook annuleren of afbreken om redenen die niet standaard gedekt zijn.

Met Allrisk Annulering krijgt u 100% van de annuleringskosten vergoed als u om een standaard reden (in de voorwaarden opgenomen) annuleert, zoals een ongeluk waardoor u niet meer kunt vliegen of het overlijden van een (groot)ouder. Een afgelast concert of bosbranden op uw bestemming kunnen vallen onder uw Allrisk Annuleringsverzekering. Hiervoor geldt altijd een eigen risico van 25%.

Wilt u annuleren om een andere reden die voor u persoonlijk belangrijk is? Dan krijgt u dus 75% van de annuleringskosten vergoed.

Maar let op: deze verzekering stelt wel een paar voorwaarden aan het annuleren. De verzekering biedt dus geen dekking voor annuleringsredenen waarvan u vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was. Zo moet de reden van annulering ‘onvoorzien’ zijn en ‘buiten uw schuld’.

Voorbeelden uit de praktijk:

  • De reden van het boeken van het vliegticket is een concert. U hebt uw vliegticket geboekt en uw entreebewijs ontvangen. Helaas laat de organisatie een week van tevoren weten dat het concert wordt afgelast. Dit is gedekt want het is onvoorzien en buiten uw schuld.
  • De reden van uw reis is een bezoek aan een natuurreservaat. Alles is geboekt en er breken bosbranden uit. Dit is gedekt want het is onvoorzien en buiten uw schuld.
  • Uw buurman komt te overlijden en u wilt hierdoor niet meer op vakantie. Dit is gedekt want het is onvoorzien en buiten uw schuld.

Hebt u nog vragen?

Neem contact op met uw persoonlijk reisadviseur voor het juiste advies en de juiste verzekering.

Europeesche Verzekeringen

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten