ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

Campervakantie Canada

In het oosten van Canada liggen mooie natuurgebieden en nationale parken die nog relatief onontdekt zijn.

De combinatie met boeiende steden en toeristische ‘must sees’ maakt deze verrassende regio ideaal voor een afwisselende campervakantie.

Ontdek het zelf.

Camperrondreis Oost Canada

Camperrondreis Oost Canada

Niagara watervallen

U vliegt naar Toronto en heeft twee dagen om deze moderne, multiculturele stad te ontdekken voordat u met de camper op pad gaat.

Door een glooiend landschap en met het Ontariomeer op de achtergrond maakt u de eerste rit met de camper, naar de Niagara Falls. De imposante watervallen kunt u op allerlei manieren bekijken, een aanrader is een boottocht naar de voet van de donderende waterval. Een leuke afwisseling is een bezoek aan het lieflijke dorpje Niagara-on-the-Lake, dat omringd wordt door wijngaarden.

Hornblower Niagara Falls

Trek de natuur in

Het eerste natuurgebied op de route is Algonquin Provincial Park, een prachtig bosrijke streek met duizenden meren, waar u kano- en wandeltochten kunt maken. Het is de habitat van elanden, bevers, rendieren, wolven en beren.

Mont-Tremblant National Park ligt iets verder oostwaarts. Deze regio met zes grote rivieren en honderden meren is een paradijs voor kanoërs. In de uitgestrekte wildernis komen meer dan veertig zoogdiersoorten voor, waaronder de wolf.

Nog zo’n stuk ongetemde natuur is Mauricie National Park in de provincie Québec. Een heerlijk merengebied voor mooie wandelingen, fietstochten en picknicks. Vanuit het plaatsje Tadoussac aan de St Lawrence rivier kunt u tijdens een whale watching excursie op zoek gaan naar walvissen en orka’s.

Temagami or Lady Evelyn Smoothwater

Historische banden met Ottawa

Ottawa herbergt vele regeringsgebouwen, waarvan het statige parlementsgebouw het bekendst is en waar van juni tot en met augustus dagelijks een kleurrijke wisseling van de wacht plaatsvindt. Verder zijn er talloze musea en vele kilometers aan mooie fietspaden.

Jaarlijks vindt hier het Tulpenfestival plaats, dat komend jaar in het teken staat van 75 jaar bevrijding. Van 8 tot en met 18 mei 2020 zullen meer dan een miljoen tulpen in bloei staan, waarvan een deel is geschonken door onze regering als dank voor de rol die de Canadezen tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben vervuld.

Ottawa

Het Werelderfgoed van Québec

Het nationaal park Jacques Cartier is een prachtige plek om te kamperen en tevens een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Québec City. Deze Franstalige stad is een belangrijke toeristische trekpleister, mede dankzij de gezellige Europese sfeer, de historische stadsmuur en de citadel. De monumenten in de binnenstad behoren tot het UNESCO Werelderfgoed.

De ‘Chemin du Roi’ vormt de verbindingsweg tussen Québec en de eveneens Franstalige stad Montréal. Deze ‘Weg van de Koning’ geeft u het gevoel dat u teruggaat in de geschiedenis naar koloniale tijden, en leidt u langs typisch Frans-Canadese stadjes.

Na een laatste stop bij het Thousand Islands gebied, waar u een mooie boottocht kunt maken, rijdt u terug naar Toronto en levert u de camper weer in.

QuebecCredits Parks Canada-Éric Le Bel

Camperrondreis Oost Canada

Vanaf € 1231,- p.p.

Inclusief

 • Retourvlucht per Air Canada incl. belastingen (boekingsklasse K; beperkt beschikbaar)
 • 2 overnachtingen in een toeristen-/middenklasse hotel in Toronto
 • 14 overnachtingen op een camping
 • Transfer hotel naar luchthaven per gratis hotel shuttle
 • Entreegelden voor nationale parken (m.u.v. Mauricie National Park)
 • Engelstalige routebeschrijving (digitaal)
 • Wegenatlas

Grizzley bear

Exclusief

 • 15 dagen camperhuur o.b.v. flextarieven (die wekelijks kunnen wijzigen) van Cruise Canada, Canadream of Fraserway. Uw persoonlijke reisadviseur maakt graag een offerte op maat met het campertype (en de verhuurmaatschappij) naar keuze. Profiteer tot 31 december van aantrekkelijke vroegboekkortingen op camperhuur, bv. 15% korting op de flextarieven van Cruise Canada
 • Transfer luchthaven naar hotel en hotel naar verhuurstation en v.v.
 • Entreegelden voor attracties en bezienswaardigheden
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
Parc du Saguenay-Riviere eterniteCredits: charles-david robitaille*

Overige opmerkingen

 • Geldig van 28 mei t/m 19 juni en 24 augustus t/m 5 september 2020
 • De prijs geldt bij een bezetting van twee personen
 • Dagelijks vertrek is mogelijk
 • Indien de camper op zondag wordt opgehaald, geldt een toeslag
 • Prijs op aanvraag

Uw persoonlijke reisadviseur geeft u graag advies en maakt graag een offerte op maat voor u.

Travel Trend boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten