ZOEK & BOEK

Vind uw persoonlijke

Travel Agents

India

Where the world can’t find you…

Reizen door India belooft een onvergetelijke ervaring waarbij al uw zinnen geprikkeld worden. Wij zetten alvast vijf totaal verschillende mogelijkheden voor u op een rij.

Laat u inspireren door deze reisvoorbeelden en neem contact voor úw reis op maat. 

Het serene Ladakh

Trekking door Ladakh

Het onbekende noorden 

Begin uw kennismaking met India met een reeks duizelingwekkende indrukken in Delhi, van de onwerkelijke uitersten van het oude en het nieuwe deel van deze pulserende metropool.

Vervolgens vliegt u het serene Ladakh tegemoet, de meest afgelegen en onontdekte regio van India, een oase van rust.

Niet aan de besneeuwde bergtoppen, fantastische kloosters, architectonische paleizen en spirituele stoepa’s zult u uw hart verliezen, maar aan de allervriendelijkste bewoners. Of het nu op het Hemis festival is of in de slaperige dorpjes die u aandoet; families, monniken en pelgrims treden u steevast met een glimlach tegemoet.

India, een onvergetelijke ervaring waarbij al uw zinnen geprikkeld worden

Natuurreis door Indiase jungle

Opgaan in de wildernis

De ochtenddauw trekt op, de zonnestralen worden warmer en de natuur komt langzaam tot leven… Luipaarden in Bera, kraanvogels in Khichan, lippenberen in Satpura en tijgers in Pench; de route die u deze drie weken aflegt is een wildlife ervaring pur sang. Dagenlang leeft u in afgelegen jungle waar niets dan de natuur uw luxe safari camp omsluit. Ga samen met uw gids op ontdekking door moerassen en bossen onder het gekwetter van een duizelingwekkende hoeveelheid vogelsoorten.

Een reis vol culturele indrukken

Ontdek het onbekende India

Vele wegen zijn er al bewandeld...

Deze route echter leidt u naar een zelden bezocht gebied. Na een kickstart in contrastrijk Mumbai vliegt u naar Aurangabad, naar de Ajanta en Ellora grotten. Duizend jaar lagen deze verscholen in de jungle van India totdat ze werden herontdekt en uitgeroepen tot werelderfgoed.

Meer historisch erfgoed vindt u in de steden Bhopal en Maheshwar, gelegen aan de heilige rivier Narmada. Deze kronkelt dwars door het landschap net als de weg die u diep het Indiase platteland in voert.

Eindig met een dagenlang verblijf diep in de dichte jungle van Satpura National Park waar beren, Indiase reuzeneekhoorns, luipaarden, wilde honden en zelfs tijgers rondwaren.

Zeer zeldzaam sneeuwluipaard, een ongrijpbaar roofdier

Expeditie sneeuwluipaard

Tussen de toppen van de Himalaya’s

De hele reis staat in het teken van de zeer zeldzame sneeuwluipaard. Een ongrijpbaar roofdier dat onder barre omstandigheden leeft tussen de hoogste toppen van de Himalaya's, het onherbergzame dak van de wereld.

De expeditie leidt door ruige natuur, over brokkelige wegen tussen in eeuwige sneeuw getooide bergkammen, hoger en hoger de bergen in.

Trotseer de ijle lucht, de ijzige koude en de gure wind en beleef de ultieme droom van iedere wildlife liefhebber; het observeren van de mystieke 'mountain ghost' in zijn natuurlijke omgeving.

Spectaculaire uitzichten gegarandeerd!

Road trip Zuid India

Roadtrip Zuid-India

Natuur, cultuur en strand

Langzaam kronkelt de route zich een weg omhoog en ziet u de landschappen van Karnataka om u heen veranderen. Vanuit cybercity Bangalore leidt de weg via de koninklijke pracht van Mysore naar een gevarieerde jungle vol tijgers, gaurs en olifanten, over glooiende heuvels bedekt met kruiden- en koffieplantages naar het met ruïnes bezaaide Hampi. Eindpunt van de reis is Goa, waar een caleidoscopische mix van Indiase en Portugese culturen gezoet met zon, zee, zand, en spiritualiteit u wacht.

Untamed Travelling adviseert YourTravel als maatwerkspecialist in reizen naar Afrika, Amerika, Azië en Antarctica waarbij beleving voorop staat. 

Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen.

Where the world can’t find you!

Untamed boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale vakantie aanbod. YourTravel biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer vakantie mogelijkheden contact met uw Travel Agent op op. 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten