ZOEK & BOEK

  • Wintersport
  • Wintersport
  • Wintersport
  • Wintersport
  • Wintersport
  • Wintersport
  • Wintersport

Wintersport

Wintersport is voor velen het hoogtepunt van het jaar. Zodra de eerste sneeuwvlokken in de Alpen vallen, gaat bij menig wintersporter het hart sneller kloppen.
Wintersport met vrienden, wintersport met het gezin, kort op wintersport of misschien zelfs vaker in het seizoen op skivakantie.
Met de auto, de trein, de bus of het vliegtuig, met of zonder skipas en met of zonder materiaalhuur, dichtbij het centrum of dichtbij de piste. U bepaalt! De perfecte wintersportvakantie begint hier! Jaarlijks gaan ruim een miljoen Nederlanders op wintersportvakantie. Kiest men voor de Oostenrijkse gezelligheid, het Franse skiparadijs of het mondaine Zwitserland? Of een andere bestemming binnen of buiten Europa? Elke bestemming heeft zijn charme. Belangrijk is welke verwachtingen u heeft van uw wintersportvakantie.

Voor alle wintersport aanbiedingen met eigen vervoer klikt u hier.

Voor makkelijk en voordelig vliegen naar de sneeuw klikt u hier

Met z'n allen

Hoe leuk is het om met een grote groep op wintersportvakantie te gaan. Met een vriendengroep of met de hele familie. Overdag vermaakt iedereen zich op de piste, gaat heerlijk wandelen of geniet van een dagje wellness.'s Avonds gezellig gezamenlijk eten, een spelletje doen bij het haardvuur en lekker bijpraten onder het genot van een lekker drankje in je eigen chalet...

Catered chalet - uw eigen kok
Heeft u wel eens gehoord van een catered chalet? U heeft daarmee het beste van twee werelden: de privacy van een eigen chalet en het gemak van de service zoals in een all-inclusive hotel. Dat betekent dus relaxed onderuit terwijl in de keuken aan uw diner wordt gewerkt. U bent niet verplicht een skichalet volledig af te huren; het is mogelijk om ook één kamer of enkele kamers huren. Door het combineren van het vrije verblijf in een chalet met de luxe en all inclusive service van een hotel, is uw wintersportvakantie echt heel betaalbaar.

Met de trein naar de wintersport
De Ski-Trein heeft een restauratiewagen waardoor de sfeer aan boord wat levendiger is. De Alpen Expres heeft coupés voor 2 tot 6 personen en is wat rustiger en comfortabeler. Voor elke wintersporter wat wils! Vervoer van ski's en snowboards is gratis in beide treinen. Ontbijt kan mee gereserveerd worden en ook transfers naar uw accommodatie.
Voordelige short-break naar de sneeuw: u vertrekt op vrijdagavond vanuit Nederland en de trein arriveert rond 08.30 uur in Kirchberg, waar u vervolgens de gehele dag kunt skiën. Pas om ca. 20.30 uur 's avonds vertrekt de trein weer naar Nederland en kunt u aan boord nog even door après-skiën in het barrijtuig, waarna u zondagochtend weer in Nederland arriveert.

Met de bus naar de wintersport
Snel en veilig naar de sneeuw, maar niet zo lang? Met de Winterpendelbus begint uw wintersportvakantie heel ontspannen. Korte reizen mogelijk van 4, 5, 6 en 8 dagen, maar ook 9, 10 en 11 dagen. Geen zorgen over files, winterbanden of slecht zicht onderweg, maar direct uitgerust de piste op! Door de vroege aankomst en het late vertrek naar huis kunt u ook nog eens van extra vakantietijd genieten. Slimme wintersporters kiezen dus voor de bus!

Sneeuwgarantie
Het zal maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van witte pistes. Daarom biedt The Travel Club u een gratis en unieke sneeuwgarantie voor een aantal accommodaties en bestemmingen. Met deze garantie kunt u, mocht er onvoldoende sneeuw liggen, kosteloos omboeken naar een andere bestemming.

Wintersportdekking
Met een 'banaan' of helikopter wordt u van de piste gehaald en naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Uw zorgverzekeraar betaalt in principe de (noodzakelijke) ziekenhuisopname in het buitenland tegen de maximale tarief dat in Nederland geldt. Kost de behandeling méér, dan betaalt de reisverzekering het restant, mits u zich voor medische kosten hebt verzekerd. De gipsvlucht naar huis wordt gezien als 'onvoorziene kosten' en deze worden vergoed door uw reisverzekering, mits wintersportdekking is afgesloten. Zeker als u op wintersport gaat, is het belangrijk dat u zich goed verzekert. Zoekt u een goede reisverzekering met wintersportdekking?

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten