Vind uw persoonlijke

Travel Agents

  • Treinreizen
  • Treinreizen
  • Treinreizen
  • Treinreizen

Treinreizen

'Wie haast heeft neemt het vliegtuig'. 'Wie wat wilt zien, neemt de trein'.

Reizen per trein is een beleving en in veel gevallen veel meer dan alleen een manier om van A naar B te komen. Vooral in landen als Amerika, Canada, Australië of Zwitserland is de trein geweldig om steden te bezoeken of lange afstanden te overbruggen.

Geen stress

Geen last van files, stress op de luchthavens, dure parkeerplaatsen in steden, lange luchthaven transfers omdat de stations veelal in het centrum van de stad liggen en jengelende kinderen op de achterbank omdat de reis te lang duurt. Stap in, ontspan en geniet van het landschap dat voorbijtrekt onder het genot van een hapje en een drankje en maak kennis met uw medepassagiers.

'Rijdende hotels op wielen'

Treinreizen zoeken en boeken

Huur vervolgens ter plaatse een auto of camper om de directe omgeving te verkennen. Sommige treinreizen worden ook wel 'cruises over land' genoemd. Dit zijn privétreinen, oftewel 'rijdende hotels op wielen', waarbij men gedurende 1, 2 of 3 weken op uiterst comfortabele wijze vaak onherbergzame landen doorkruist en kennis maakt met exotische volken en culturen. Goede voorbeelden zijn The Golden Eagle Trans Siberian Express, de meest luxe trein op het Russische spoor en de Maharajas' Express in India. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor excursies. Aan het eind van de dag keert u altijd weer terug naar het comfort van uw compartiment.

Voor elk buget

Treinreizen zijn er voor elk budget en voor ieder wat wils. Zo kan men losse treinkaartjes en railpassen kopen maar ook complete rondreizen per trein; individueel of in groepsverband. 

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten