ZOEK & BOEK

  • Huwelijksreizen
  • Huwelijksreizen
  • Huwelijksreizen
  • Huwelijksreizen
  • Huwelijksreizen

"Just married" en heerlijk samen op honeymoon. Of zelfs trouwen in het buitenland? Uw Travel Agent kan beiden voor u regelen.

Trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland is erg populair. Men is verzekerd van mooi weer. Naast de paradijselijke bestemmingen in de Caribbean of op een van de geliefde eilanden als Mauritius en Seychellen wordt ook vaak gekozen voor bijzondere en romantische bestemmingen als Italië, Zuid-Afrika of Cyprus. Trouwen op het strand met de blote voeten in het zand is erg bijzonder. Of nog origineler: de trouwbelofte afleggen in de helikopter boven de Grand Canyon of misschien op een cruiseschip?

Huwelijksreizen
De huwelijksreisbestemmingen kunnen variëren van een stedentrip tot een rondreis. Uw Travel Agent beschikt over een overzicht met favoriete honeymoonhotels. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen zal uw Travel Agent een passend reisadvies geven.

Renewal of the Vows
De laatste trouwtrend is "Renewal of the Vows"; tijdens een niet officiële ceremonie elkaar opnieuw de trouwgeloften uitspreken. Op de Malediven kunt u niet officieel trouwen maar is de Renewal of the Vows wel mogelijk.

Tip - De gesponsorde huwelijksreis
In plaats van de standaard geld-envelop als kadotip kunt u ook uw huwelijksreis door uw gasten laten sponsoren. In plaats van diverse geld enveloppen tijdens de bruiloft ontvangt u dan van tevoren een reischeque die u bij boeking van uw huwelijksreis kunt verzilveren.
Vraag uw Travel Agent naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

 

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten