ZOEK & BOEK

  • Golfreizen
  • Golfreizen
  • Golfreizen

Golfreizen

U houdt van golf en gaat graag op reis? Dan is een golfreis geknipt voor u. Een dergelijke reis bestaat niet louter uit golfen op goed onderhouden courses. Gedurende een golfvakantie maakt u de ideale match tussen uw favoriete sport met indrukwekkende natuurgebieden, de buitenlandse cuisine of ontdekt u nieuwe steden.  

Het mooie is, u bepaalt zelf hoe u uw golfreis indeelt. Gaat uw voorkeur uit naar een hotel in nabij een scala aan banen op steenworp afstand van uw accommodatie? Wellicht heeft nog maar onlangs kennis gemaakt met de sport. Wat dacht u dan van een vakantie in combinatie met een beginners clinic, een ideale combinatie. Tezamen met gelijkgestemden maakt verdiept u zich nader in de wereld van golf en tegelijkertijd leert u nieuwe mensen kennen. Dompelt u zichzelf liever onder in luxe, dan is de combinatie golf en wellness voor u ideaal. Gedurende de dag sportief bezig, ’s avonds heerlijk relaxen in de spa.

Zoekt u een golfvakantie binnen Europa? Spanje en Portugal zijn bij velen favoriet. Wat verder weg? Geen probleem. Wat dacht u van een bestemming Zuid-Afrika of de Verenigde Arabische Emiraten? Alles is mogelijk.

Uiteraard houden wij bij het reserveren van uw golfvakantie rekening met het vervoer van uw uitrusting. Vanzelfsprekend dragen wij er zorg voor dat uw clubs in goede orde op de plaats van bestemming geraken.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wat gaat het worden? Dat leuke boutique hotel, een vakantie waarbij u met andere golfers in wedstrijdverband speelt? Reist u single bent u op het gebied van golf een amateur mag u zichzelf reeds een pro noemen? Wat uw handicap ook is, wij stellen graag voor u, uw ideale golfreis samen. 

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvragen | Offerte-aanvragen

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten