ZOEK & BOEK

  • Fietsreizen
  • Fietsreizen
  • Fietsreizen

Steeds meer mensen kiezen ervoor. De combinatie van sportief bezig zijn en tegelijkertijd nieuwe bestemmingen ontdekken tijdens de vakantie. Niet verwonderlijk dat het aanbod aan fietsvakanties groeit. Rijdend op uw fiets gaat u snel genoeg om veel van de omgeving te zien, maar gaat tegelijkertijd langzaam genoeg om alle bezienswaardigheden goed in u op te kunnen nemen. Een fietsvakantie, echt iets voor u.

Elk jaar wordt fietsen tijdens de vakantie populairder. Daarbij hoeft u niet enkel aan Europa te denken, ook daarbuiten wordt de stalen ros steeds vaker van stal gehaald. Al trappend door de ruige natuur van Nieuw-Zeeland tot een tocht langs de rijstvelden in Vietnam. Fietsvakanties worden met de dag populairder. Niet gek want fietsen de ultieme manier om te genieten.

Hoe gaat uw fietsvakantie eruit zien? Kiest ervoor om per mountainbike door Europa te crossen. Gaat u voorkeur uit naar een tocht per racefiets, terwijl u de Alpen bedwingt of trekt u erop uit met een elektrische en ontdekt u pittoreske dorpjes? Welk type fiets u ook kiest, een fietsvakantie is altijd een goed idee. Neemt u uw eigen vertrouwde fiets mee tijdens de vakantie of laat u deze thuis en trapt u tijdens uw vakantie op de pedalen van een huurfiets? Heeft u er al aan gedacht wat u met de bagage doet? Kiest u ervoor deze van punt naar punt te laten vervoeren of bindt u alles tussen de snelbinders? Dan is er nog de keuze inzake accommodatie; overnacht graag in fietsvriendelijke accommodaties of legt u uw benen aan het einde van de dag te rusten in een luxe hotel? Wordt het een individuele fietsreis, een groepsreis of past een fietstrektocht beter bij uw wensen pas.
Wat u ook kiest, wij helpen u graag, zodat u enige dat u hoeft te doen, is de trappers rond te laten gaan. Wij wensen u een fijne fietsvakantie toe!

Beste bezoeker. Op deze website gebruiken wij cookies. Meer informatie - Sluiten